PR CUAET
-
Всем привет! 👋 покупали билеты на самолёт, получилась самая низкая цена. Если ищите где купить билеты на самолёт или поезд, автобус. Пишите мне лс. Скину сайт
-
Рахуєте максимум 30 годин на тиждень Потрібно 52 таких тижні Все що нижче 30 годин не проходить Якщо лікарняний (без оплати) або не було зміни це не рахується Якщо оплачуваний вихідний (свято) рахується
-
Це в загальну гілку, будь ласка.
-
Сдавала давно. На уровень 4 нужно было записаться на курсы, спросить дорогу в аэропорту. Уровень 7 - убедить подругу отправиться в круиз (она не хочет), и рассказать как бы я провела отпуск в горах. Уровень 7 на говорении - это предложения "Если б да кабы во во рту выросли грибы...".
-
це для біженців та не-біженців, у яких вже прострочені документи. Гуманітарне виключення - це не біженство
-
Я так поняла что если выехал из нл то уже тебя в брп базе нет, то есть в хементе просто получить справку о несудимости не получится, нужно отправлять письмо от федералов на джастис Потому что я спрашивала в leger des heils они сказали обращаться в джастис Но потом еще раз им напишу, когда получу дозапрос от федералов, отправлю им это письмо.
-
Обычные переводы от переводчика из Украины
-
поздравляю. можете плиз выложить таймлайн?
-
Вы смогли без пр TFSA открыть? Не подскажите в какой компании?
-
TFSA в любом банке открывают без проблем. Проблема с открытием FHSA, его без пр не открывают.
-
Добрый. Для школы св-ва о рождении не нужны. Паспорта ребёнок, родители. Пермиты ребёнок, родители. Договор долгосрочной аренды, школы привязаны к месту жительства. Страховка. Мне кажется перевод детских св-в о рождении первый раз понадобился уже только для подачи на пиар.
-
У дитини закінчувався паспорт з ним відповідно і visitor records. Продовжили паспорт і до закінчення visitor records, подали на новий. Чекали практично 2 місяці і прийшла відповідь, що не вистачає дійсного документа для подорожі(не все коректно завантажилося,як вже зрозуміли), тобто офіцер відхилив заявку. Тепер візітор протермінований і пропонує подаватися на поновлення статусу в термін 90 днів. На момент подачі мед.екзем був дійсний, зараз пройшло більше ніж 12 місяців. Якщо я правильно розумію, то треба проходити мед.екзем ще раз і самостійно завантажувати, чи таким способом як і при вʼїзді, після отримання на протязі 90 днів пройти екзем? Чи можливо простіше виїхати з дитиною і знову заїхати і отримати візітор в аеропорту, чи то так не працює?Підкажіть, бо вже заплуталися. І ще є питання з приводу, чи підходить на подачу на PR подовжені паспорти дітей.
-
Бпр - это bsn или разные вещи?
-
Доброго дня, якщо ви працюєте apprentice, то маєте мати бути зареєстрованим апрентісом. По іншому працювати construction electrician нелегально в Новій Скошіі. Бо це compulsory trade.
-
Відкривають, ідіть в інший банк:)
-
Ааа. Понятно. Спасибо большое ❤️
-
Благодарю! Еще актуально!
-
Добрый день, не знаю актуально ли еще. Присоединилась вчера к группе. Я подавала только форму и письмо. Плюс добавила контракт и джоб оффер на всякий случай. Документы приняли. Номинацию еще ожидаю.
-
Чи знає хто, якщо додати документи додаткові до вже прийнятої до розгляду аплікації на номінацію чи впливає це на терміни потім? (Нова робота за основною професію не в основного апліканта)
-
Так, з 11 січня 2024
12 Jan 2024, 17:45
65328/452087
about a minute ago