PR CUAET
-
Друзі , підкажіть , якщо робив довідку з України з печаткою бюро та перекладом , чи потрібно ставити апостиль чи це не обовʼязково? Дякую
-
Програма CUAET передбачає 3 роки відкритого WP.
-
extend тільки якщо у вас до цього був перміт меньше ніж на 3 роки. На більше 3 років нікому не видають
-
Open or extend
-
Ключове слово - відкрити, не продовжити, є різниця
-
Ні, не всім. Знайомі не отримали на нові три роки у січні, це як лотерея комусь дають, комусь ні. В групах навіть опитування було, десь 50 на 50.
-
3 роки загально.
-
Post CUAET
-
www.ontario.ca/document/your-guide-employment-standards-act-0/filing-claim Може це допоможе?
-
arch 31, 2024 Last day to apply under the post-CUAET measures Once you’re in Canada, under the post-CUAET measures, you and your family members can apply for an open work permit, for a study permit or to extend your stay for up to 3 years www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
В нас цей аккаунт відкриває та ж сама компанія, що відповідає на бенефіти, бо компанія matches відсоток, що вносиш ти. Але дякую, буду сьогодні питати чи можу відкрити в банку
-
Всі вимоги викладено на Canada.ca. Шукайте по Вашій програмі.
-
Я чекаю на нові wp для батьків, бо вони отримали не на повні 3 роки через термін паспорту. Як отримаю обовʼязково напишу на якій термін дали нові.
-
Я трактую як «подовжити до 3х років». На випадок, якщо ви отримали на менший термін з самого початку. Ви можете почитати гілку про продовження WP навіть в цій групі, щоб побачити що не подовжують на нові 3 роки всім підряд. Це скоріше виключення/помилка офіцера. Якщо ж було так як ви кажете, то всі отримували би на нові 3 роки.
-
Вы когда палец вниз ставите, то сами б вначале почитали "вымогы"... Оно то понятно 35 кад за лист звучит заманчиво)) особенно с перешуганых куаэтчиков, которые думают что переводы только у канадских надо делать
-
дякую вам , наразі працюю в мене 4 години навчання на тиждень робота наняла вчителя
-
Если выезжали из Канады то могут запросить обновление со всех стран
-
Нет, это в основном срок от момента подачи до получения номера (начала рассмотрения) , затем придут дозапросы, а общий срок от 14 месяцев до 2-3 лет
-
Я уже подал апликацию на апрентиса. Выходит только хуже сделал?
-
Але краще пройти та зрозуміти більше структуру тесту, щоб не натупити на самому тесті, бо коштує 300 доларів сдача 🫣
12 Jan 2024, 17:45
65403/431102
3 minutes ago