Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 951.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1782866073T Offline
    t1782866073T Offline
    Izmail
    wrote on last edited by
    Апрентисом я считаюсь после получении блюбук? До этого не апрентис?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artur Bagdasarian
    wrote on last edited by
    Доброго дня! В мене таке питання. Мій паспорт вже зроблений в Україні, я оплатив DHL Express, заповнив заяву та надіслав на електронну пошту але відповіді від них вже тиждень немає і ніякого трек номеру мені відповідно не прислали, це нормально чи потрібно висилати ще раз або телефонувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Трудову книжку точно не питають. Тут навіть не підозрюють про існування такого документу
    1 Reply Last reply
    0
  • t602962265T Offline
    t602962265T Offline
    Roma Romanenko
    wrote on last edited by
    Справка о несудимости Записался 3 недели назад в Украинское консульство в Латвии на 09.02.2024. Пришёл на назначенное время (9.45).  Приняли  в 10.00 С собой взял распечатанный с "ДІЯ" файл (справку о не судимости). Написал заявление, сделали ксерокопию паспорта и забрали "витяг з ДІЯ". Сказали прийти в понедельник. Я сказал что нет возможности, т.к. я не проживаю в Риге. Сказали подождать 30 мин. Моей жене время было на 10.15, приняли в 10.40 Так совпало что нас вызвали одновременно потом. Ей при всех тех же документак, справку выдали буквально в течении 5 мин. Справка о несудимости на Украинском языке. Спросил можно ли получить такую справку у них на Английском, сказали что Украина выдаёт справки только на государственном языке. Если нам нужно на английском, нужно заказывать перевод отдельно, у сертифецированного переводчика. Стоимость 1 справки - 28 евро. Может кому будет полезно🤷‍♂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Света ❤️ Lana
    wrote on last edited by
    Добрий день. Я чула що проходила і просто довідка з дії і її переклад завірений нотаріусом. Без підтвердження з консульства. Чи є хтось хто так робив?
    1 Reply Last reply
    0
  • t398847130T Offline
    t398847130T Offline
    Мария Фомичева
    wrote on last edited by
    100% було повідомлення про цю форму. Але не можу дати гарантію, що саме ця програма. Багато нотаріусів зараз робить завірення онлайн. І я шукала інфо по цій формі чи можна онлайн. І знайшла такий кейс.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Так треба мати сертифікат карпонтора коли будите подаватись на PR а так якщо його не маєте я не знаю що тоді… Вчитись 4 роки треба на карпонтора так просто цю посаду не дають…не знаю як вам дали цю посаду і дізнайтесь можливо вам треба мати сертифікат коли будите подаватись на PR на номінацію без нього ніяк
    1 Reply Last reply
    0
  • t256118578T Offline
    t256118578T Offline
    N
    wrote on last edited by
    Добрий день. Є хтось, хто подавався на pr у Манітобі за CUAET через роботу? Поділіться досвідом, будь ласка ❤️ 1. Скільки часу вам знадобилося, щоб податися на все? (І вартість підготовки документів, якщо не секрет) 2. Чи получили вже pr? Якщо ні, скільки вже чекаєте на остаточне рішення після подачі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марта
    wrote on last edited by
    Це не зовсім правда. В карпентерів не обовʼязкова ліцензія. Якщо роботодавець визнає його кваліфікованим, він може працювати по цьому ноку без ліцензії. Чоловік подав 10 грудня на номінацію і отримав в січні
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Ну як я розумію це сертифікат отримують тільки коли провчаться 4 роки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Ця професія не є Compulsory, тобто не вимагає сертифікату. Але потребує Red Seal. Тут вже не знаю, чи можна подаватись без ред сілу
    1 Reply Last reply
    0
  • t289930076T Offline
    t289930076T Offline
    Diana Lozitska
    wrote on last edited by
    Напишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t856857312T Offline
    t856857312T Offline
    Dimas
    wrote on last edited by
    Привіт ) Кому потрібен витяг про несудимість з України + апостиль( переклади і тд) Вайбер, ватсап, телеграм +380501670147 Дмитро www.fiesta.com.ua (На сайті дивіться розділ відгуки) Звертайтесь ,буду радий допомогти 😉 💛💙
    1 Reply Last reply
    0
  • t602962265T Offline
    t602962265T Offline
    Roma Romanenko
    wrote on last edited by
    к сожалению не знаю точно ответ на этот вопрос. Думаю что можно попробовать обратится в посольство Словакии в Канаде (позвонить, написать, приехать лично).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana ,
    wrote on last edited by
    Щиро дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5418250026T Offline
    t5418250026T Offline
    Olena Fedorova
    wrote on last edited by
    То спробуйте піти по програмі провінційних номінантів там здається бали не сильно впливають на загальну картину. А потім на федеральному етапі (non EE) взагалі ті бали не потрібні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t289930076T Offline
    t289930076T Offline
    Diana Lozitska
    wrote on last edited by
    Десь днів 7 не вдавалось, не встигали, а потім викинули багато слотів і вдалося. О 5:00 по Едмонтону
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valery Brown
    wrote on last edited by
    Дякую велике) В де саме цей сертифікат можна отримати? І якщо не виходить отримати, то на який тоді NOC можна претендувати, щоб пройти на PR? Завчасно Вам дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valery Brown
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Виникло таке питання, можливо хто знає відповідь. Хлопець зараз працює на будівництві як carpenter чи при подачі на PR ми вказуватимемо цю посаду і NOC 72310 (бо вона підходить на AOS) чи треба буде якесь підтвердження: сертифікат, ліцензія, навчання в коледжі. Працює офіційно, фул тайм, роботодавець взяв як carpenter. А то щось зараз виникло це питання. Дякую завчасно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t335803834T Offline
    t335803834T Offline
    Outlaw
    wrote on last edited by
    Подскажи, пожалуйста, справку со Словакии (в принципе как и другой страны) можно заказать в посольстве этой страны в Канаде или нужно отправлять письмо конкретно в страну и ждать ответы международной почтой?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags