PR CUAET
-
там збоку справа є
-
Підкажіть программу для зменшення формату документа
-
Кто там говорил про то, что небольшая нагрузка на консульства и посольство? Только вышла из консульства в торонто, яблоку негде упасть, люди приезжают за 3 часа заранее, чтобы попасть по живой очереди на подачу на паспорт, потому что Слот словить не могут
-
www.ilovepdf.com/
-
Тримайте
-
Хтось тут лінк давав на таку классну программу а я тепер знайти не можу
-
Самое интересное, что тут указано не печатать и не сканировать эти формы. Но есть какой-то exception.
-
У Вашому випадку, може, можливо і через імейл це все зробити, бо коли, наприклад, обираєш країну «Польща», там одразу чітко вказано, що електронні довідки не приймаються. А тут для Швеції я не знайшла нічого подібного
-
Живая очередь на паспорт работает? Или вы имеете ввиду продление паспорта ?
-
у мене вже нема бо сабміт
-
оно збоку справа, має там відображатись
-
Так
-
ви маєте на увазі таблицю куди вносите назви учбових закладів?
-
Это не тема этого чата. Пишите в общий
-
В тому то і справа) в мене цілий квест замовити треба з Швеції і Іспанії🫣 в Іспанії ще можливо спитати щоб позвонили особисто, а от з Швецією питаннячко
-
Всім привіт Часом ніхто не знає номер в IRCC етобіко?
-
У категорії де вказуємо членів сім'ї бачив таку опцію але в освіті так і не знайшов.
-
Канадский нотариус зробив доручення на укр. Мові. Мені треба перевести на англійську і поставити апостиль в сервіс Канада.
-
Ніхто нікуди депортувати українців не буде доки йде війна. Тим паче мам з дітками.
-
З боку праворуч де загальний список чи всередині кожного запису?
12 Jan 2024, 17:45
65555/448410
4 minutes ago