PR CUAET
-
Але чому вас прийняли? Поясніть детальніше Бо зараз знов повно питань буде :) ви були в живій черзі, і вас прийняли, бо людина яка була записана, не прийшла?
-
А адрес не подскажите?
-
Я с ними онлайн общалась)
-
Долго он у вас идет, все с кем я общался получили за 10 дней примерно, некоторые за три. Я свой еще сам жду, пока что только 5 рабочих дней. То что до получения КоПР статуса еще нет это правда но по сути это уже формальность, апликейшен уже апрувнут и это самое главное (без апрува PR confirmation portal не высылают)
-
Вроде да)
-
В мене був лист від тієї людини, що вона не прийде і передає мені свою чергу, його навіть не дивитися ніхто
-
В мене все готове лежить собі тихенько чекає 😆
-
Тут вже є такі Навіть хто вже все заповнив & оплатив
-
А меня вчера развернули и отправили домой, в том же Эдмонтоне)
-
Не видела, те кто был без записи просто ждали, а с записью подходили к окошку по своему времени, я даже не слышала чтобы звали кого-то
-
Завірений консулом
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, можливо в когось була подібна ситуація. Знайома закінчувала школу в Якутії, бо в той час батьки були там на заробітках. Тепер хоче цей атестат евалювати в wes. Чи потрібно їй якось цей диплом підтверджувати, як роблять з українськими документами про освіту через апостиль? Бо її український диплом з коледжу wes не прийняв, сказавши що не акредитований навчальний заклад. Всім дякую.
-
У них один номер телефону на всі офіси. Ви можете зателефонувати і попросити зробити запит до офісу, який вам потрібно.
-
Скажіть будь ласка,де взяти лист для відправлення документів до Польщі? Це має бути якийсь особливий лист (для міжнародних відправлень)?
-
Hello everybody☀️🙏 Хочу задати всім питання, можливо хтось має відповідь 🤘 Чи можна підтвердити диплом Фельдшера в Канаді ( досвід роботи за професією наявний 3 р) або отримати ліцензію на Парамедика ? Щиро дякую, за увагу 😇🙏