PR CUAET
-
Люди замовляють. Але я також не знала про доставку і прочекала з моменту виготовлення паспорту ще 4 місяця.
-
Якщо вас цікавить Канада довгостроково: ПР перша мета, навіть якщо це в жертву карєрі, зарплаті, навчанню, зручності, погоді і тд і тп. Коли буде ПР вже можна буде робити все що завгодно і як завгодно. З власного досвіду і людей які приїхали зі мною в один час (близько 10ти років тому), ті 1-3 років незручностей, це капля в морі вашого майбутнього життя в Канаді (40-80 років, в злаежності від вашого віку, і нашої медицини )))
-
Підкажіть, скільки вони часу дають на доповнення до запрошених документів?
-
Можете порекомендувати вчителя, будь ласка
-
Якшо вони залежні...
-
Я тоже задаюсь этим вопросом
-
Рівно 30 днів.
-
Ну вони в Торонто працюють вже дисятиліттями, я до них колись щвертався по консультацію на свому іміграційному шляху. Я з ними особисто не працював, але якигось проблем за ними не чув. Адвокати як адвокати.
-
Можна. На заявки CUAET технічно не було основного заявника, це все були індивідуальні заявки подані разом
-
Я еще не получил карточки, люди пишут бывает две недели, бывает месяц если почта нигде не застрянет
-
Я подала, прийшов WP через місяць на ту ж дату. 😪
-
Міняти роботу (чи фактично чи на паппері питання особисте) і виходити з статусу апрентіса
-
Подскажите , пожалуйста . Подал и Оплатил заявку на номинацию провинции 500$ в прошлый четверг , прошло уже 5 дней , ничего не вернулось. Слышал возврат производится до 3 дней Платил с Украинской карты . Возврат еще актуален и если да , то оплачивал ли кто-то укр картой и вернулись ли вам деньги? Спасибо
-
Полностью согласен Тут вопрос только в том, что делать тем, кто уже зарегистрировался апрентисом и попал в своеобразную "ловушку", когда WP осталось мало, опыт уже наработан а использовать его официально нельзя.
-
На жаль вони трохи некоректно на цій сторінці написали. Малося на увазі на 3 роки загально. Це регулюється паблік полісі яка ще з береня 2022го обмежує ВП нам 33ма роками
-
Сподіваюсь , бо ще ж куает маю продовжити🤞 Дуже дякую!
-
На жаль це так не працює. Є пооддинокі випадки коли продовжили, але це з розряду happy happenstance
-
Це до речі як для загальної іміграції АНомально. Переважно Ванкувер на 2му місці і значно переважає за АЛьберту.
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо ФОП на оінп human capital, то які переклади потрібні в ATIO перекладі? Чи всіх 34 інвойсів які маю?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
65772/446439
5 minutes ago