PR CUAET
-
Полностью согласен Тут вопрос только в том, что делать тем, кто уже зарегистрировался апрентисом и попал в своеобразную "ловушку", когда WP осталось мало, опыт уже наработан а использовать его официально нельзя.
-
На жаль вони трохи некоректно на цій сторінці написали. Малося на увазі на 3 роки загально. Це регулюється паблік полісі яка ще з береня 2022го обмежує ВП нам 33ма роками
-
Сподіваюсь , бо ще ж куает маю продовжити🤞 Дуже дякую!
-
На жаль це так не працює. Є пооддинокі випадки коли продовжили, але це з розряду happy happenstance
-
Це до речі як для загальної іміграції АНомально. Переважно Ванкувер на 2му місці і значно переважає за АЛьберту.
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо ФОП на оінп human capital, то які переклади потрібні в ATIO перекладі? Чи всіх 34 інвойсів які маю?
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, хто вже здавали CELPIP чи є різниця в якому центрі здавати? Можливо є поради? Завчасно дякую
-
Або може ви підкажете як встановити дію без банківського рахунку ?
-
Немаю дії, там треба зареєструватися або за банком, або за паспортом. Так як в мене паспорт був старого зразка там немає цього чипу. Буду чекати ,або буду банківський рахунок відкривати)
-
Дякую
-
Але, на жаль, трьома
-
я теж чекала більше 2 тижнів
-
33ма роками то гарна typo
-
деякі чекали на повернення тижнями, то ж 5 днів це норма
-
Якщо вже відображається в дії ваш паспорт то пробуйте вже зараз робити заявку
-
А якщо в контракті фуллтайм а роботодавець не дає годин бо нема роботи то як це може вплинути?
-
Дуже дякую🤗
-
Нажаль не знаю
-
Здравствуйте, как получить номинацию от провинции?
12 Jan 2024, 17:45
65785/429785
3 minutes ago