PR CUAET
-
Питання про Альберту
-
Зрозуміла. Тоді як податися на новий WP? Вже як закінчиться паспорт? Тому що цей мені видали тільки на півтора роки. Тобто в мене ще є півтора роки в запасі
-
Так, 26 пей стабів з 60 + годин за 18 місяців
-
Тобто загалом 52 тижні за 18 місяців повинні бути не менше 60 годин за кожні 2 тижня при умові якщо платять раз в два тижні?)
-
Довше строку паспорта не дадуть, якщо ви про це
-
Питання #2 чи не підкаже хтось, як зловити місце в консульстві для подачі на новий паспорт? Всім дуже дякую за будь-яку інформацію 🙏
-
Дорабатывать
-
Вы зарегались. Вашу апликацию одобрили? Там вроде были какие-то ограничения для украинцев.
-
Добрий день, спробую ще раз запитати тут. Пiдкажіть, чи правильно я розумію, що якщо я вношу зміни до EOI (OINP In-Demand), то Attestation Form потрібно підписати знову, датою відправки оновлених даних? (Змiнилась погодинна зарплатня). Або потрiбно все ж прикрiпляти форму з самою першою датою submit? Дякую наперед.
-
Можно тоже уточнить, если была неделя и там было 27,5 часов Все уже в свет не идет? Дорабатывать сверху это неделю?
-
В какие сферы идти на ПР посоветуете, если в условный Тимхортонс очередь желающих работать стоит, а почти все остальные сферы лицензируются? Я смотрел, даже стены красить нужна лицензия. Куда идти, куда податься?
-
Хлопці вибачте що перебиваю вашу бесіду, але чого ви так впевнені що не можна подаватися на пр апрентісом? Чи це залежить від провінції? Мій чоловік отримав пр саме як учень електрика. Провінція НЛ
-
Тут у кожного другого місцевого декілька парттайм робіт, але для піару все ідеально прямо скластися повинно)
-
Ні, так не можна
-
І ще питання, пейстаб повинен бути від одного роботодавця? Якщо години добрати у іншого на парттаймі наприклад?
-
да, зарегистрировался сдал entry exam, получил blue book по почте
-
Спасибо
-
Если по той же специальности работали, просто поменяли работодателя, без пробела в работе, это учитывается?
-
Дорабатывать
-
Можно тоже уточнить, если была неделя и там было 27,5 часов Все уже в свет не идет? Дорабатывать сверху это неделю?
12 Jan 2024, 17:45
65840/438512
2 minutes ago