PR CUAET
-
це ж ви по АОС?
-
Можна за більший період Основне - рахуєте скільки тижнів у вас більше 30 годин, таких тижнів має бути 52 Якщо зарплата раз на два тижні, то 60 годин за два тижні, 26 періодів Все що меньше 30 годин на тиждень не рахується
-
Тобто загалом треба набрати кількість годин за рік, чи якщо було менше годин то за більший період можна?
-
Все буде залежати від пейстабів
-
В джоб офері є але з припискою що кількість годин не гарантується
-
Вы свои пей стабы будете загружать Так и проверяется
-
і у джоб офері зазвичай має бути
-
Так, вони мають бути написані у пейстабах та загалом у референсі
-
Зима тут депресивний період для багатьох бізнесів, запросто можно не отримати тих годин
-
Як взагалі перевіряється кількість годин відпрацьованих і чи перевіряється взагалі?
-
А якщо в контракті фуллтайм а роботодавець не дає годин бо нема роботи то як це може вплинути?
-
Расскажу свою логику, как это я понял с сайта ircc. Если работа требует лицензирования, то она может быть засчитана на пр при наличии у человека лицензии. А апрентис он лицензии не имеет. Помоему такая логика. Но я не уверен.
-
в слідючий раз, будь ласка, у гілку по альберті
-
Спасибо
-
Хтось має гарного вчителя для підготовки до тесту?
-
Спасибо
-
Если по той же специальности работали, просто поменяли работодателя, без пробела в работе, это учитывается?
-
Підкажіть будь ласка що до оформлення інвалідності в Канаді. Де про це можна прочитати, саме про діабет інсулінозалежний. Не отримати ПР вже не лякає.
-
Можна так зробити, у мене на роботі так електрики українці робили
-
Были вариации сразу перескочить на 3-4 год апрентисшипа? Я когда регался, там писалось, что они могут сделать оценку образования и опыта так, чтобы ты не шёл первокурсником.
12 Jan 2024, 17:45
65872/447284
about a minute ago