PR CUAET
-
в слідючий раз, будь ласка, у гілку по альберті
-
Спасибо
-
Хтось має гарного вчителя для підготовки до тесту?
-
Спасибо
-
Если по той же специальности работали, просто поменяли работодателя, без пробела в работе, это учитывается?
-
Підкажіть будь ласка що до оформлення інвалідності в Канаді. Де про це можна прочитати, саме про діабет інсулінозалежний. Не отримати ПР вже не лякає.
-
Можна так зробити, у мене на роботі так електрики українці робили
-
Были вариации сразу перескочить на 3-4 год апрентисшипа? Я когда регался, там писалось, что они могут сделать оценку образования и опыта так, чтобы ты не шёл первокурсником.
-
У мене було 3 тиждні
-
Мы брали в радхаусе 13 евро 10 робочих днів, спитали для чого я сказала для мене. Моїм знайомим відмовили вони з іншого міста не могли пояснити що їм треба, сказали що для роботи їм сказали назва підприємства вони не назвали ... так і пішли , вирішили робити через посольство Німеччини в Канаді.
-
Я когда регался апликацию, там спрашивали только про канадский диплом. Я написал что нету. Больше ничего не спрашивали. Оплатил апликацию и жду. Когда и кому теперь мне нести перевод от WES?
-
Ну, зараз українці з усіх сил намагаються переконати Канаду, що росія - то зло. Що на фестивалі культурної спадщини в Канаді не місце росії. А тут модератори групи активно пропагують російські сервіси, хай і зареєстровані в Канаді. І це вже повний треш - постійно шарити сервіси лоєрів з доменом .ru 🤮 Тож адміни пропонують українцям ще передавати свої особисті дані компанії з доменом .ru?
-
Наскільки пам'ятаю треба евалюювати диплом і вони вже визначать на який рік навчання вас перевести (точно не знаю всю процедуру)
-
А что им надо предоставить и на каком этапе?
-
Підкажіть будь ласка яким чином записатися на паспорт всій сімʼї, якщо після першого запиту пише що ви вже зробили запит?!
-
Ну да., есть 3 года.
-
Класно б було, якби вони відгукнулися 😍
-
Не всі апрентісшипи 4 роки)
-
А тебе воркпермита хватит времени?
-
Ні в Німеччині в радхаусі ( там де ви реєструвалися за адресою)
12 Jan 2024, 17:45
65884/434463
about an hour ago