PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, слоты открывается на ближайшую неделю только? Или можно поймать на через месяц?
-
Эх не успела
-
ні, вони роблять доставку у консульство, а Ви потім забираєте
-
В мене ще навіть AOR немає. Наскільки знаю в кабінеті який підєднується можна це побачити.
-
Але якщо глянути на Гьюстон там на квітень слоти вільні 🤔 на березень і лютий нічого не має
-
Дякую, є надія тепер)
-
Немає сенсу гортати. Там відповідь з серверу приходить масив з усіма можливими датами і якщо він не порожній - то автоматом вибирається найближча дата.
-
Це значит люди ніколи не бачили як виглядає той слот, якщо листаю на 3 місяці вперед😅
-
Подався 29.11.2023, по програмі 24/30( врахування попереднього досвіду) Framer carpenter. 02.02.2024 листи до роботодавців та до мене щодо пейстабів за останні два місяці. Відповіли оперативно, чекали на відповідь до сьогодні. 13.02.2024 отримав номінацію
-
www.mzv.cz/ottawa/en/visa_and_consular_services/consular_services/czech_criminal_record.html
-
Я подалась 28-го жовтня. Через 10 днів отримала AOR і запит на біометрію. Потім отримала ще дозапит на додаткову інформацію по дочці. І жду. Хотіла б знати чи підтягнулася медицина. Але не знаю як. Хто може допомогти? І ще… чи дітям (17 років дітятку) треба медицину робити?
-
Добрый вечер Подскажите пожалуйста, возможно кто то знает, если есть два слота с двух разный аккаунтов родителей, может ли подавать заявку на паспорта детям только один родитель?
-
Дякую
-
Помогите разобраться: на Alberta opportunity по моему NOC проходной 4 балла. Я набрала везде 5 или 6. НО reading запорола - 3 балла((. В конце письма пишется что мой средний бал за весь экзамен - 5. Мне нужен средний бал для Alberta Opportunity ? Или каждый пункт должен быть не ниже 4?