PR CUAET
-
А якщо дитина (старше 16) впіймає слот для батька чи матері зі своєї Дії (у всіх одне прізвище), то чи приймуть матір або батька по тому запису (якщо прийдуть з донькою, яка впіймала слот)?
-
А до чого тут група Гуманітарна програма? Постійно в ній, оскільки подалась на цю програму, і не впевнена, що отримаю PR, найближчим часом, до кінця мого WP трохи більше року, от попався пост, де людина ділиться досвідом!..
-
Клоуни
-
Тільки з Канади можна податися. Якщо у вас буде новий паспорт термін якого більше 3 років, вам в аеропорту до 31 березня дадуть wp на три роки.
-
Попросили, то поділіться в особистих якщо це не по темі групи. Є елементарне поняття "поваги до інших", якщо звичайно воно є.....
-
Це потрібно уточняти по конкретній міграційній програмі і провінції.
-
ми робили медицину і діткам 11 років (чиста формальність - жодних аналізів чи флюро, тільки фото і присвоюють спец код, також передають ці дані в IRCC)
-
думаю, що приймуть. Ви ж одна сім'я.
-
Доброго вечора, Скажіть будь ласка, ви будучи в Канаді подалися на продовження WP? У мене теж термін дії паспорта закінчується і тільки недавно видали візу відповідно до паспорта і також WP. Я зараз не знаю що робити. Чи можна з України податися на WP?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка де можна знайти зразок Дозволу від батька дитини про те, що він не заперечує щодо того щоб дитина отримала PR і в подальшому громадянство у Канаді. Можливо маєте зразок. Дякую
-
Щиро дякую!
-
Я заплатила 1500 грн за довідку з апостилем + 500 за нотаріальний переклад. Дуже багато бюро перекладів і юридичних фірм цим займаються. Майже всі, я так думаю
-
Я думаю що то не була ваша ініціатива, то мабуть запросили, так? Тобто для 17 років дитини можуть запросити а можуть і не.
-
а скільки коштує? Не знаєте?
-
А як це зробити якщо я в канаді?
-
приймуть. не переживайте. ми одним слотом подалися в один день на 3 паспорти дітям (Едмонтон)
-
Через багато різних фірм в Україні. Зараз, до речі, вони роблять той Витяг з апостилем Ну і нотаріальний переклад одночасно.
-
Не будьте так категоричні, це я попросила поділися, і так інформація не відповідає топіку гілки, але вона дуже важлива на сьогоднішній день. Якщо Ви модератор, просто скопіюйте це повідомлення у іншу гілку і проблема вичерпана
-
Ми отримали AOR 25 січня, з того часу, навіть запрошення на здачу біометріі ще не прийшло , кожного дня бачимо update у трекері з новою датою , але поки все без змін
-
Підскажіть будь ласка Не виходить через дію дістати витяг про несудимість Як ще ії можна дістати?
12 Jan 2024, 17:45
66242/447532
2 minutes ago