PR CUAET
-
А як це зробити якщо я в канаді?
-
приймуть. не переживайте. ми одним слотом подалися в один день на 3 паспорти дітям (Едмонтон)
-
Через багато різних фірм в Україні. Зараз, до речі, вони роблять той Витяг з апостилем Ну і нотаріальний переклад одночасно.
-
Не будьте так категоричні, це я попросила поділися, і так інформація не відповідає топіку гілки, але вона дуже важлива на сьогоднішній день. Якщо Ви модератор, просто скопіюйте це повідомлення у іншу гілку і проблема вичерпана
-
Ми отримали AOR 25 січня, з того часу, навіть запрошення на здачу біометріі ще не прийшло , кожного дня бачимо update у трекері з новою датою , але поки все без змін
-
Підскажіть будь ласка Не виходить через дію дістати витяг про несудимість Як ще ії можна дістати?
-
Та після різного досвіду різних людей трохи є невпевненості. Дякую за відповідь ❤️
-
Я так поняв, якщо я подаюсь на продовження то треба вибрати «apply for a work permit with the same employer “?
-
Схоже, що поняття"поваги до інших", сама вам і бракує! Я вас не ображала, я вас ніяк не чіпала! ви ж накинулись на мене, на пустому місці!
-
📞 Щодо запису пишіть @svitlanasupport - Світлана ✅ Деталі: www.ieltspreparationcenter.org
-
В Едмонтоні хтось швидко з консульства отримує, хтось чекає довго. У всіх по-різному 🤷🏼♀️
-
📞 Щодо запису пишіть @svitlanasupport - Світлана ✅ Деталі: www.ieltspreparationcenter.org
-
Дякую. Ні, нотаріальне завірення тут не признають. Достатньо печатки бюро перекладу
-
вже обговорювали це питання в групі. ні не привʼязується. але для подорожей закордон - потрібно мати дійсний закордонний паспорт
-
-
Ні, треба робити переклад. Я не знаю, чи достатньо просто перекладу з печаткою, тому робила нотаріальний переклад
-
Чула люди чекають довго
-
-
А если я до этого уже снимала ограничения с ворк пермита. А сейчас получила паспорт и хочу вклеить визу
-
Ми приїхали по Cuaet в 2022 році. Дитині було 15 років. Медицина вимагалась тільки мені як тримачу WP. Я перший раз чую щоб діти походили медицину.
12 Jan 2024, 17:45
66256/430050
2 minutes ago