PR CUAET
-
Під час подачі заявки потрібно завантажувати і дипломи з перекладом чи тільки верифіковані документи про освіту від WES?
-
а це треба було робити відразу?
-
Мій син для мене купувал
-
Чому? 2 тижні . З довідкою з дії все швидко. Він бере з дії 3 секунди, відправляє вам на емейл 2 секунди, ви роздруковуєте 2 секунди. Відправляєте і отримуєте 2-3 тижні
-
підкажіть будь ласка, при купівлі money order в Canada Post в полі sender вказуються дані особи, яка прийшла його купувати і показує своє photo ID чи можна вказати sender будь-яку іншу особу? чи може моя подруга купити для мене money order?
-
О Боже! Це ж так довго потім чекати! А може є якісь інші варіанти?
-
Подскажите пожалуйста перевод свидетельства о рождении, как подтверждение родства брата и сестры, нужно заверять канадским нотариусом?
-
Погоджуюсь. На легке питання, ʼщо від них не залежитьʼ😂(як було вказано в мейлі) було відправлень відразу…. Але потім на питання по суті…. 3 рази писала в дуже офіційному стилі- відповіді нема, ігнор
-
Летели в марте прошлого года из Польши, я была с дочкой, разрешение не спрашивали
-
Спасибо) но вижу у всех разные сроки, 4, 5 , 10 лет. Но мне правда все подходит, думал на полгода-год максимум. А как выбрать, продлевать или делать новый? На новый не записаться, с продлением вроде проще. Или с продлением есть определённые условия, не для всех? Может кто подсказать?
-
Дякую
-
Він може її з дії витягнути, вам відправити, ви відправите до консульства
-
Ні, дадуть просто на 3 роки від дня як прилетите в Канаду.
-
Ні. Все рівно потім до консульства. Навіщо тоді переклад. Вам з консульства видадуть на англійській
-
Не усі NOC цікаві провінції. Наприклад, я подався як менеджер ресторану, виконав усі критерії, але вже півроку моєї професії близько немає серед тих, що обираються провінцією....Зараз нервую, та думаю про гуманітарку....
-
Чоловік знаходиться в Україні. Чи підходить, якщо він справку витягне з Дії і перекладе в агентстві в Україні?
-
Я дивлюсь вам не відповідають. Ну що можна взяти у податковій крім декларації про сплату податків? Ось чекаю , коли вам відповідять . Самій цікаво. Можна взяти, що ви платили єдиний податок, ваш прибуток за рік.
-
І воно дійсно як попаде, до цього я два тижні пробувала і не могла
-
Дякую , спробую зараз
-
Краще вказуйте за номером паспорту нижче
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago