PR CUAET
-
після першого перетину кордону - дають 90 днів. якщо ви вже довше - не знаю цей варіант. проходити обовʼязково потрібно.
-
І ще… в нас на ворк перміті стояло що ми маємо пройти медогляд протягом 90 днів, правильно? А в доньки стаді перміт і стоїть тільки відмітка CUAET and conditions: 1. MUST LEAVE CANADA BY…..(ось тримаю його в руках) Ніде немає вимоги пройти медогляд дитині. Тобто в моєму випадку це мала б бути тільки моя ініціатива.
-
а що робити тим в кого дитина не має нового паспроту, подовження старого можливе лише в кінці квітня? що означає це "на загальних умовах"? я правильно зрозуміла? що якщо в батьків ворк перміт до 2026, то дитині продовжать стаді, ну фі візмуть вже звичайно
-
Дякую!
-
Якщо довше що? Я тут довше ніж 90 днів. Медогляд пройшла відразу як отримала повідомлення в моєму акаунті. Записалась і пройшла. А ось що дітям ОБОВʼЯЗКОВО то я ніде не бачила такої інформації. Тому і здивована що діти проходили медогляд. Бо знаю що на всі необхідні процедури є спеціальні вказівки або вимоги.
-
А Ви з якої провінції? Можливо, якщо не Альберта, то можуть прийняти всіх на один слот?
-
це капець. Я навіть не уявляю, як їздити кожного разу з кожним.
-
Кому як карта ляже, видно(
-
Дякую! Хай Вам щастить
-
А мені вчора сказали 1 слот одна дія, і тільки дитину прийняли(
-
Там 3 кліка, дата, час, забронювати. І потім приходить імейл.
-
Але ж вони і не питали
-
З Едмонтону