PR CUAET
-
Это вы по гуманитарной программе подавались? Спасибо за ответ
-
Певно від провінції? В мене 60 без такси, Торонто
-
Рідінг і аудіо - це компʼютерні тести АБВГ, сенсу його апелювати немає. Якщо в вас відповідь А, умовно, а правильна Б, апеляція ваше А не змінить 🤷♀️
-
Заходьте в ваш аккаунт, натискаєте на тест з яким не згодні - обираєте частину - подаєте на апеляцію - сплачуєте фіі і чекайте від 3 до 12 днів В мене зайняло 2 дні Якщо затвердили і підняли бал ваш фіі повертають вам Якщо не затвердили - бал залишається таким яким є, фіі не повертають
-
Ответил вам в ЛС
-
В провінції Квебек маєте здати французьку на рівень В2 та пропрацювати 2 роки на кваліфікованій роботі (що теж вимагає гарної французької), щоб податися на ПМП (PR). Також майже рік тому був прийнятий закон на захист французької мови, тож, за цим законом ви маєте право отримувати державні послуги англійською мовою тільки перші півроку перебування в Квебеку. В Онтаріо існує не тільки Торонто 🤷🏻♀ Але вам насправді краще почитати провінційні програми міграції, щоб через рік-два не довелося бігом починати все спочатку у новій провінції, аби тільки встигнути зробити PR. Також не буде зайвим подивитися на сайті jobbank статистику по провінціях по вашій професії, чи вимагає вона легалізації, сертифікації (це може різнитися для різних провінцій; в Онтаріо, наприклад, сертифікованими мають бути навіть перукарі та бармени), які зарплати (та які податки по провінціях), прогнози зайнятості, яку роботу ви можете виконувати зі своїми навичками, за якими НОКами (важливо для імміграції).
-
Там є скор брейкдаун в залежності від складності тексту. Останні частини - найскладніші. Якщо ви «під питанням буде то СЛБ 9 чи СЛБ 10» ( по картинці ви 33, це може бути чи СЛБ 9 чи 10) саме цей брекдацн і грає вирішальну роль Cut the long story short : якщо в вас більше помилок в складнішій частині - буде СЛБ 9
-
У меня племянник 22 года. И по воссоединению с родственниками канадскими не подходит. В Украине никого не осталось. Сестру с мужем её могу взять на себя. А племянник не попадает. Вот смотрю эту программу. А вы с консультантом подавали? Если да , можно контакт. Спасибо большое
-
Да. Мы же в ветке гуманитарной программы вроде?)
-
так. без цих документів - неможливо. вони є в обовʼязковому переліку при подачі на study permit.
-
Я вам написала в личку
-
В мене частина письмо обійшлася 62 Кад (з таксою) Але апеляцію затвердили, тож гроші повернули В знайомої теж саме