PR CUAET
-
Ви дві апеляції робили? Чи два поінти
-
людина питається про навчання у вузі- згідно нововведень з січня 2024 - every study permit application submitted to IRCC will also require an attestation letter from a province or territory
-
Можливо за два перерахунку знижка.
-
Друзі, прошу поради. Думаю, чи вказувати у досвіді роботи короткострокову (4міс) роботу, яка має інший NOC - не мій основний (де маю декілька років стажу). Схиляюся до того, щоб не вказувати - щоб не брати справку з місця тієї роботи.
-
А ви поклали 1 зворотній конверт чи 2?
-
Він десь днів 3-5 болтається як прибувший на розподільний центр в Торонто по трекеру перевізника. А потім вже з'являється у трекері консульства як прибувший.
-
Там теж не можна один перездавати для Пр, то для навчання можно
-
Це вони так навантажені, що не мають часу розібрати посилки та внести їх у систему.
-
Дякую. У мене ситуація дивна: вже 2 тижні як на трекінгу DHL паспорт було доставлено до консульства. Але стільки часу на сайті консульства досі немає статусу «Прибув». Напевно їхатиму дізнаватися особисто.
-
Технікал гайд це ось це чи щось інакше?
-
А взагалі, ця інфо є на сайті консульства. Ось в Торонто .
-
Дякую, вже побачила, так. Добре, що не розбивають на групи, бо зазвичай 3, 4 групи не такі вже льготні, тому і не сподівалась
-
Так, я розумію. Просто зазвичай усі отримують паспорти у Торонто за кілька днів, а в мене вже кілька тижнів минуло, починаю трохи переживати. Я читав щойно у Едмонтоні завантаження велике та там зазвичай чекають тижнями.
-
Добрий вечір , хто робить нещодавно evaluation диплому, скільки часу ви чекали і яку фірму обирали wes, IQAS чи якусь іншу?
-
А на какую вы границу ездили? Мои тоже в 2022 в мае приехали. Хотим продлить. Спасибо за ответ 🙏
-
це тільки рекомендація- у кожного індивідуально. потрібно школу закінчити- потім про коледж думати😊
-
Тому і перепитувала у Остапа, бо він давав рекомендацію встигнути податись.
-
Знакомый вот прям вчера улетел и сегодня в Европе подался на загран через ДП Документ, сказали забирать лично через 2,5 месяца
-
Если ребенок учиться в Европе но тоже подаю его на ПР, биометрию оплачивать в Канаде или надо по месту его пребывания где будет сдавать ее?
-
Добрий вечір Хто може скинути зразок як має виглядати job offer Дякую
12 Jan 2024, 17:45
66445/454618
about a minute ago