PR CUAET
-
Ребят, давайте все дружно, каждый по отдельности, напишем жалобы о ситуации в Эдике со слотами...вот мне МЗС прислал куда писать...
-
По идее вы ж одна семья, неважно кто из родителей подает, но я б все же написала им письмо, на всякий случай
-
Дети обязательно проходят медицину в течении 90 дней. То вы наверное не правильно поняли. В аэропорту хорошо объясняли и давали распечатку с объяснениями
-
Напишіть, будь-ласка,в лс в якій формі ви писали скаргу
-
Доброго ранку,підкажіть будь ласка,прийшла довідка з Польщі,хочу запитати чи вона у всіх так виглядає ! Ту форму що я їм відправляла вони ту саму і повернули лиш поклали штамп на ній,дату,штрих код і пише не фігура!Поділіться це так має виглядати довідка?І не знаю ті штампи по польській мові то потрібно переклади на англійську?Дякую
-
Ще питання, якщо укр.паспорт не ІD, треба переводити його… ?
-
Дякую за відповідь.
-
Про медкомісію пишуть не там, де про CUAET , а вище там де пишуть про обмеження. Ось як написали моєму 12 річному сину.
-
Извините а что я задала вопрос чтобы мне морали читали. Если у вас нет ответа по существу, мне ответ не интересен. Извините
-
Ось будь ласка що написано в моєї доньки
-
Чекаю з листопада. Надіслала ще один запит в Едмонтон - чекаю два тижні.
-
1 місяць
-
Ми приїхали в лютому. Нам нічого не давали на самому початку. Того я і попустила напевно. Дякую що дали посилання. Я зареєструюсь і зроблю. Це не питання.
-
Будьте ласкаві написати, скільки хто чекав довідку про несудимість з консульства Торонто. На протязі останніх трьох місяців. Дякую.
-
Оу, я думала вже все перевела🤔 Я тільки запхнула той файл з паспортами в аплікацію…
-
Якщо збираєтесь прикріпляти, то так
-
Я живу в Онтаріо. Теж спершу надіслала в Едмонтон. Повернули всі документи. Через імейл повідомили, що не за адресою запит. Може вам пощастить.
-
Головне - чи вказували ви його наявність під час аплікації на візу? Бо якщо ні, то напевно краще не вказувати і зараз, щоб було однаково
-
Скільки людей стільки і думок. Кожен робить на власний розсуд.
-
А мені міграційний адвокат рекомендувала перекласти і прикріпити. Тобто якщо він фізично у вас є на руках то не полінуватися, перекласти і прикріпити . Щоб вже доколупатись не було до чого. Але як то кажуть - it’s up to you.
12 Jan 2024, 17:45
66583/431674
4 minutes ago