PR CUAET
-
Ще питання, якщо укр.паспорт не ІD, треба переводити його… ?
-
Дякую за відповідь.
-
Про медкомісію пишуть не там, де про CUAET , а вище там де пишуть про обмеження. Ось як написали моєму 12 річному сину.
-
Извините а что я задала вопрос чтобы мне морали читали. Если у вас нет ответа по существу, мне ответ не интересен. Извините
-
Ось будь ласка що написано в моєї доньки
-
Чекаю з листопада. Надіслала ще один запит в Едмонтон - чекаю два тижні.
-
1 місяць
-
Ми приїхали в лютому. Нам нічого не давали на самому початку. Того я і попустила напевно. Дякую що дали посилання. Я зареєструюсь і зроблю. Це не питання.
-
Будьте ласкаві написати, скільки хто чекав довідку про несудимість з консульства Торонто. На протязі останніх трьох місяців. Дякую.
-
Оу, я думала вже все перевела🤔 Я тільки запхнула той файл з паспортами в аплікацію…
-
Якщо збираєтесь прикріпляти, то так
-
Я живу в Онтаріо. Теж спершу надіслала в Едмонтон. Повернули всі документи. Через імейл повідомили, що не за адресою запит. Може вам пощастить.
-
Головне - чи вказували ви його наявність під час аплікації на візу? Бо якщо ні, то напевно краще не вказувати і зараз, щоб було однаково
-
Скільки людей стільки і думок. Кожен робить на власний розсуд.
-
А мені міграційний адвокат рекомендувала перекласти і прикріпити. Тобто якщо він фізично у вас є на руках то не полінуватися, перекласти і прикріпити . Щоб вже доколупатись не було до чого. Але як то кажуть - it’s up to you.
-
Тут хтось писав, що у Квебеку дуже велика нехватка робочої сили. Тож роботодавці намагаються утримати працівників, оформлюючи LMIA. А це вже ворк перміт і можливість далі подаватися за провінційною програмою. І якщо в нього є ще й непоганий рівень французької, то, може, йому справді Квебек спробувати?
-
Багато хто внутрішній паспорт не додає, але разом з тим багато хто робить переклад і прикріплює.
-
В мене те саме, не переклала той паспорт( але вище писали що можна не прикріплювати внутрішній паспорт, просто вказати його, але не прікріплювати як додатковий документ, система так наче пускає. Людина так і на свій ПР робила. Я буду пробувати так
-
Якщо паспорт старого зразка (книжечка) потрібно перекласти усі заповненні сторінки в паспорті
-
Теж цікавить
12 Jan 2024, 17:45
66588/438516
4 minutes ago