PR CUAET
-
перекладають у Wes для підтвердження, не витрачайте кошти двічі. Ви можете подати на визнання спеціаліста , який прирівнюється до магістра
-
Ні, перекладають у Wes для підтвердження, не витрачайте кошти двічі
-
Скажіть будь ласка а як ви додзвонилися до консульства? Це був Едмонтон, так? Я дзвоню в зазначені на сайті години але після декількох гудків автовідповідач запрошує ввести якийсь remote access code!😳
-
Я не зовсім розумію, як вони переводять ielts y clb, але такі вимоги в програми
-
Я тижня 2 їм телефонувала постійно, в будь-який робочий час і без результати, тільки гудки. Писала на пошту, то відповідь отримувала на наступний день
-
Правда
-
Thanks
-
Да, я видела эту таблицу
-
Ок, дякую! Значить треба їхати)))
-
PR аж ніяк не звільняє вас від необхідності мати візу в США
-
Так, на той. Мені ще коли довідку зробили про несудимість то особисто й зателефонували, ото в мене шок був 🤣 але ось на днях писали, що в них там наразі реальна запарка
-
Для Штатов отдельная виза. Вы гражданин Украины пока еще, пиар это не гражданство
-
Permanent residence не є підставою для вʼїзду в США
-
Підскажіть, будь ласка, в мене апоінтмент в консульство США з 2022 року))) Я отримала ПР, тобто мені вже віза в закордонний паспорт (України) вже НЕ потрібна чи таки потрібно ставити?
-
Ну так найдите таблицу где по всем 4 расписано соответствие clb и ielts А не overall score, он вам вообще не нужен
-
Скажуть будь ласка які конкретно документи вимагають/можуть запросити для підтвердження досвіду роботи outside Canada?
-
Я уже три раза писала на почту / не отвечают😞 вы писали на тот email который на сайте указан?
-
Бо в молодої людини з місцевим досвідом роботи (а дозвіл на роботу, до того ж, вже є), без серйозних проблем зі здоров'ям висхідні дані доволі високі за багатьма іншими програмами, крім гуманітарної
-
Підняла переписку, нічого не вказувала
-
Напряму найчастіше виставляють на marketplace/craiglist. Але ж ви повинні розуміти шалений попит на житло в Ванкувері і поряд і те, що ви конкуруєте з багатьма. Ріелтори мають доступ до rental buildings і часто через них можна скоріше знайти
12 Jan 2024, 17:45
66663/450751
3 minutes ago