PR CUAET
-
Щоб отримати LMIA, потрiбно, щоб нiхто не прийшов по оголошенню на цю роботу. Яка така робота з 4 рiвнем мови, щоб нiхто не хотiв?
-
Якщо є дія то паспорт там повинен відображатися з моменту виготовлення.
-
Паспорт вони не отримають по довіреності. А в Дії їх ще нема? Щоб хоча б дані паспортів вказати . А потім офіцери вже вам надішлють дозапит на документи
-
А відомо взагалі коли приходили паспорти останній раз і коли наступна відправка ? Бо сину я робила в жовтні, отримали в січні. Цікаво, чи буде до кінця березня відправка?
-
Так, звичайно, але річ у тому, що у мене з моменту доставки вже минуло 2 тижні, і мені паспорт забрати потрібно з Торонто. І як я розумію в Торонто паспорт зазвичай видають за 3-5 робочих днів.
-
Ostap,подскажите, мне никто не ответил на мой вопрос, это нужно записаться к вам на консультацию?
-
Так, і то треба ще почекати до 5 днів, щоб там зʼявилась аплікація 🫣
-
Це так офіційно вимагається. Але тут вже безліч разів пояснювали, що насправді все інакше. І необов'язково, щоб вакансія справді довго висіла незаповненою
-
Звісно. Якщо вони вже готові, то вони туди підтягнуться
-
Залежить від програми / провінції. Для Атлантики потрібно 1560 годин і 12 місяців. Тобто якщо 1560 годин ви зробили за 9 місяців, усе одно потрібно допрацювати до 12. З іншого боку, сюди заразовується і не-канадський досвід за останні 5 років.
-
Відповіли вище, лист, в якому написано, що ви працювали з такого то по таке, фул тайм, на такій то посаді і виконували такі то обовʼязки
-
так. Знайдіть всі ті 3 чи 4 тести в гуглі через це самий запит що ви тут ввели
-
Люди, Підкажіть, а TEFAQ годиться для RSWP?
-
Підскажіть , будь ласка , щоб подаватися на провінційну програму, потрібно пропрацювати 9 чи 12 місяців! А то заплуталась
-
Всім привіт. Хто знає, з якої години в Консульство України в Торонто приймає громадян, щоб продовжити термін дії українського закордонного паспорту? Дякую
-
Дякую
-
Так в апостиль
-
Если сделать корс бай корс, то шансы большые. Буду знать точно в средине марта. В понедельник только буду свой подавать на WES. А потом на комиссию
-
У WES чи у apostille.in.ua/ua/ ??
-
Яка програма? Зазвичай по всім треба не середнє а з кожної секції певний мінімум.
12 Jan 2024, 17:45
66707/450105
4 minutes ago