PR CUAET
-
Вибачаюсь, а що таке ENIC? Переклад (школи і бакалавра)має бути у сертифікованого перекладача чи можна і у українського ? На магістра WES зроблений
-
Молчит. Мы сделали страницу дня 3 назад, чтоб отслеживать карты, но там до сих пор нет информации.
-
Нет, я звоню именно по этому графику. Просят ввести какой-то код постоянно
-
У нас була зміна дитячих закордонних та я подала на нові стаді перміти їм. Всі зміни вказала в емейлі. Не знаю чи зашкодить але в дітей закінчувались документи, то була нагальна потреба, в іншому випадку мабуть би нічого не робила.
-
Ну и у нас сабмиттед и все на этом.
-
Кто как ловит эти слоты ?Это пи**ц какой то надо сделать доверенность в живой очереди не попадёшь слоты не поймать замкнутый круг
-
У мене пише Submitted, хоча начебто має писати Mailed
-
В них у чек-листі не вказано, що вимагається сертифікований переклад. Тож багато людей просто надають переклад з печаткою бюро перекладів з України
-
А атестати школи та диплом бакалавра треба перекласти у сертиф.перекладача чи можна у українського ?
-
з 12 грудня
-
Якщо у вас вже WES зроблений, то й ENIC (Апостиль юа) більше не потрібен.
-
Ще цікаво би почути досвід тих, хто їздив за паспортом до Європи. Наскільки гладко усе пройшло там.
-
Дякую поправили, не викидати , я з як його назвати Прикладаю фото
-
Дивно. Я, коли дзвонила, все добре було. Попитайте людей, які ось нещодавно телефонували їм, бо я давніше ще це робила
-
Дякую.
-
Привіт всім! Підкажіть, через скільки часу видають Visitor Records після подачі заявки?
-
И це підходить? Бо тут дуже дорого(
-
Я ловив слоти на протязі 2-3 місяців….можна було і далі грати в цю рулетку, але хватить я летів з 2 пересадками, білети не з дешевих Але ось прям простіше стало на душі P.S. Біле прохолодне вино ніхто не відміняв) головне 1-5pm не бігайте під сонцем (а взагалі +31 доволі комфортні)
-
це не тільки Едмондтон, це в Канаді в принціпі( нам треба тут теж офісів ДП документ побільше
-
Круть і через скільки часу буде готовий паспорт,потім потрібно буде повертатись в Чилі за ним?
12 Jan 2024, 17:45
66882/445548
about a minute ago