PR CUAET
-
Мы выезжали с Канады даже когда был портал 2. Но правда в Америку и своим транспортом.
-
Добрый день. Есть ли тут те, кто получил Portal 1 и нужно было выехать из Канады?
-
По пошуку знайшла, що декому не дають Job Offer, але відповіді не знайшла. Підкажіть, будь ласка, якщо роботодавець не дає Job Offer, але дає лист на офіційному бланку і переліком ставки, годин, обовʼязків і т.п. Чи можна подаватися без Job Offer?
-
Добрый день. Есть ли тут те, кто получил Portal 1 и нужно было выехать из Канады?
-
Хто подавався останнім часом, можете будь ласка проголосувати щоб побачити статистику
-
В ньому вказано, що вас найняли на роботу?
-
Замість нього можете подати контракт про працевлаштування
-
дякую!
-
вот за США знаю, что если своим транспортом, то пустят. А вот что делать если на самолете нужно лететь
-
Подскажите, работаю по специальности drafter technician . В NOC, teer 2. На сайте нока в описании написано, что teer 2 должны иметь 2 года опыта и диплом. Диплома нет, только лист с оценками, опыт работы есть больше 2 лет вне Канады и в Альберте один год по этой же профессии. Не могу понять это будет считать как рабочий опыт для подачи по АОС ? СПАСИБО
-
Ні чоловіку при працевлаштуванні дали щось типу буклету на А4 сторінок на 10, де розписано трохи про компанію, ПІБ директора, менеджерів і т.п, правила уходу у відпустку, про страховку від праці і які святкові вихідні у 2023
-
72410 NOC Automotive service technicians, truck and bus mechanics and mechanical repairers Вибачаюсь, що сьогодні багато питаю. По цьому NOC, якщо Automotive service technicians, то обовʼязкова «Trade certification for automotive service technicians»? Якщо у листі роботодавець прописав частину пунктів обовʼязків самостійні і части обов’язків під наглядом майстра»
-
Слава Богу
-
Я в автобусе
-
Так я ж вот и спрашиваю и тут и в других чатах… все молчат
-
теж цікавить
-
A это точно бесплатно для украинцев? Уже были подростки кто учится? Если есть у вас информация могли б скинуть. Спасибо большое 🙏
-
Треба мати сертифікат
-
Прийдет сообщение в личном кабинете
-
Доброго дня! Скажуть будь ласка, можливо хтось знає такі випадки. Чи є шанси отримати піар у хлопця віком 21 рік, який офіційно працевлаштований в Канаді майже рік. Приїхав до Канади с Польщі, до Польщі з окупованої частини Харківської обл. Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
66945/437760
4 minutes ago