PR CUAET
-
Это скорее расчёт на ошибку и невнимательность офицера. Нет такого, что продливают еще на 3 года.. Если у кого получилось, то это случайность
-
Так
-
Якщо нема серйозних проблем зі здоров'ям, то в нього високі шанси за іншими програмами - молодий, здоровий, досвід роботи в Канаді. А це катастрофічно знижує шанси за гуманітарною програмою. Йому треба буде переконати офіцера, чому він не може податися за іншими програмами
-
Да тут хоть бы слот поймать 🤣
-
Зрозумів! Дякую!
-
Звісно, ви можете пробувати. Але шанси за іншими програмами у вас, вірогідно, вищі.
-
У мене лісенінг і рідінг на максимумі, хотіла на бал підняти райтинг та спікінг
-
Головний критерій гуманітарної програми - це те, що людина не проходить ні за якою іншою існуючою програмою
-
Спочатку спікінг і райтинг в одній секції, потім рідінг, потім лісенінг
-
Якщо ви молодий, без серйозних проблем зі здоров'ям, ваша робота затребувана в Канаді - шанси на провінційні програми доволі високі. А тому, гуманітарну, звісно, можете спробувати. Але як ви поясните, чому не підходите за всіма іншими програмами?
-
Та кажу, ж я молодий укрїнець) офіцер на мене як на дурака подивиться
-
Керівники запевняють мене що це довгий шлях і тд Користуйся тим що ти Українець і тд
-
Угу. Пів року до воєнника то моцно;) У мене у знайомого було 11 днів між біо і цим запитом. Ну ок. Чекаємо ;) Дякую.
-
Два варіанти наразі
-
Розмова йде про мене
-
Тим паче.
-
Хтось стикався з такою програмою?
-
Job offer in demand skills
-
Підскажіть , потрібно ставити апостіль на документи переведені на англійську в Україні?
-
Сегодня будут слоты по идее?
12 Jan 2024, 17:45
66973/434773
about a minute ago