PR CUAET
-
Зрозумів! Дякую!
-
Звісно, ви можете пробувати. Але шанси за іншими програмами у вас, вірогідно, вищі.
-
У мене лісенінг і рідінг на максимумі, хотіла на бал підняти райтинг та спікінг
-
Головний критерій гуманітарної програми - це те, що людина не проходить ні за якою іншою існуючою програмою
-
Спочатку спікінг і райтинг в одній секції, потім рідінг, потім лісенінг
-
Якщо ви молодий, без серйозних проблем зі здоров'ям, ваша робота затребувана в Канаді - шанси на провінційні програми доволі високі. А тому, гуманітарну, звісно, можете спробувати. Але як ви поясните, чому не підходите за всіма іншими програмами?
-
Та кажу, ж я молодий укрїнець) офіцер на мене як на дурака подивиться
-
Керівники запевняють мене що це довгий шлях і тд Користуйся тим що ти Українець і тд
-
Угу. Пів року до воєнника то моцно;) У мене у знайомого було 11 днів між біо і цим запитом. Ну ок. Чекаємо ;) Дякую.
-
Два варіанти наразі
-
Розмова йде про мене
-
Тим паче.
-
Хтось стикався з такою програмою?
-
Job offer in demand skills
-
Підскажіть , потрібно ставити апостіль на документи переведені на англійську в Україні?
-
Сегодня будут слоты по идее?
-
Ну тут я Вам скажу так: з точки зору правомірності ви не маєте вже покидати Канаду доки не отримаєте статус ПР і обовʼязково карту (на етапі порталу 1, коли ви дали відповідь що знаходитесь в Канаді). Але є звичайно такі моменти коли кров з носу треба. Так от у період між порталом 1 і порталом 2 є можливість злітати туди і назад, так як візи і перміти ще діють. Навіть якщо портал 2 застав Вас за кордоном Канади, ви можете не надавати інформацію на портал 2 доки не повернетеся в Канаду. Вирішувати Вам 🤷♀️
-
Вся информация на оф сайте, для кого и как.... С каких пор ютуб стал истиной в последней инстанции?
-
Скажіть будь ласка, хто подавався по NOC 7611?
-
Та ні, ось учора вийшла інструкція www.youtube.com/watch?v=YNIjfELamL0 www.ucc.ca/frequently-asked-questions/ сайт конгресу
12 Jan 2024, 17:45
66977/430360
2 minutes ago