PR CUAET
-
Запросто. Поїхали у Європу і отримали заодно. Або ж одразу якимось чином вмовили співробітника консульства і зробили одразу два паспорти в один день, і відмовилися потім від ще одного запису, більш пізнього
-
В Едмонтоні слоти на один день відкриваються на через 2 місяці. В інших консульствах може бути по іншому. Просто люди не враховують про різні часові пояси по Канаді, різні консульства і т.д. Чи є життя за межами Торонто?
-
А до обіду це о котрій?
-
Просто цікаво як час розподіляється
-
Сьогодні до обіду також на 23.02 були дитячі. Підкажіть будь ласка на коли були дорослі
-
Та ні, це в Торонто
-
Залежить від міста. В Едмонтоні зараз записи на 2 місяці вперед
-
В Едмонтоні?
-
Ага. Люди місцями ловлять. І тут відмовляються
-
Було так.
-
Абсолютно не зрозуміло кому та як показуються слоти та час коли вони з'являються :)
-
Як ви це перевіряли?
-
Треба було обирати. Але якщо ви дитиною зарезервували 13.00, то в дорослих той слот пропаде для вибору. Тобто фактично те розділення можна було не робитт
-
Окрема тема. 🤔 Ладно закрили питання. Слотів це не додасть
-
Ясно.
-
Дивно. Коли я ловила, то треба було обирати, на дітей чи дорослих. Два тижні тому
-
В Торонто на дітей 10 хвилин а на дорослих 20
-
То також цікава штука. Бо в Едмонтоні що на дорослих що на дітей одні і ті ж слоти. Тобто нема такого що на 13.00 є і дитячий слот і дорослий. Якщо 13.00 заброньовано кимось, то воно заброньовано, і неважливо, чи то дитина чи дорослий. Паспорт робить одна і та ж людина. Вона там одна
-
В основному, на дітей. Там окрема тема взагалі
-
Це по часу Торонто 18.00, не було дорослих, по крайній мірі у мене не було, я дивився саме у цей час.
12 Jan 2024, 17:45
67138/407948
2 minutes ago