PR CUAET
-
Було так.
-
Абсолютно не зрозуміло кому та як показуються слоти та час коли вони з'являються :)
-
Як ви це перевіряли?
-
Треба було обирати. Але якщо ви дитиною зарезервували 13.00, то в дорослих той слот пропаде для вибору. Тобто фактично те розділення можна було не робитт
-
Окрема тема. 🤔 Ладно закрили питання. Слотів це не додасть
-
Ясно.
-
Дивно. Коли я ловила, то треба було обирати, на дітей чи дорослих. Два тижні тому
-
В Торонто на дітей 10 хвилин а на дорослих 20
-
То також цікава штука. Бо в Едмонтоні що на дорослих що на дітей одні і ті ж слоти. Тобто нема такого що на 13.00 є і дитячий слот і дорослий. Якщо 13.00 заброньовано кимось, то воно заброньовано, і неважливо, чи то дитина чи дорослий. Паспорт робить одна і та ж людина. Вона там одна
-
В основному, на дітей. Там окрема тема взагалі
-
Це по часу Торонто 18.00, не було дорослих, по крайній мірі у мене не було, я дивився саме у цей час.
-
Или испанский например 🤣 Чет я сразу не подумала.
-
Дивлюся по скрінам, що люди кидають. На одному з них вільних місць 11 🙂 t.me/prcuaet/55035/81963?single
-
В Едмонтоні взагалі нічого не відкривається. Моніторю вже два тижні слот для дитини, цілими днями...
-
что тогда делать?
-
У вас бывает что после банк айди просто перезагружает опять на банк айди страницу и не пускает дальше
-
Вони там всі на прийомі зібралися коли ми приходили. Кожна людина мала слот на через 20 хвилин від попередньої. На один той самий час ні в кого не було. І яких тисячі людей. В день відкривається 18 слотів в Едмонтоні. З 9 до 16. По 20 хвилин на людину (це всіх разом 18. І дорослих і дітей)
-
Можливо, якось будуть вирішувати ситуації в МЗС 🤷🏼♀️
-
Але дійсно, що з того нам усім.
-
У той момент тисячі інших людей реєструвалися теж
12 Jan 2024, 17:45
67147/391679
about a minute ago