PR CUAET
-
Есть идеи ? Спасибо
-
Спасибо!
-
Ось як сформульовано у офіційному переліку документів щодо освіти. Я ще не отримала номінацію, але з того що читала тут у групі - більшості тих хто підкріпив евалюацію, без самого диплому і перекладу, приходить запит надіслати їх. Більшість додає переклади, що були зроблені в Україні компанією "Апостиль" (та куди ви відправляли дипломи, щоб зробити евалюацію) і це підходить.
-
Ясно. Спасибо !
-
Я грузил все,вес,оригиналы и преводы(украинское бюро)
-
У нас високі шанси по стем вибірці, якщо будуть проводити регулярно у 2024, тому хочу може щось наперед підготувати
-
Дякую) ви свій попередній подавали?
-
Спасибо!
-
А эвалюации з сайта ВЕС, достаточно? И еще если можно вопрос,- перевод с украинского бюро переводов подойдет?
-
Био-Комлитед, Мед-Пасед
-
Сейчас там написано, что пока сдача не требуется, если надо будет - они свяжутся. А если они зачтут - что будет написано? Что зачтено?
-
Потрібно зібрати в один пдф файл кольорові скани всіх документів про освіту: евалюація + диплом + додаток + переклади диплому і додатку
-
Є відповідні графи
-
З обох
-
Вітання. Що вноситься в Portal1,а що в Portal2?
-
Подскажите, пожалуйста, в каком виде загружать диплом для подачи на наминацию? Пдф евалюацию с сайта или сканировать, то что присылали? Кроме того скан диплома с переводом?
-
Привіт усім) З новим роком! Ну що є новини -отримав вже хтось листи щастя в цьому році -апрув чи Копр ?) чи ще офіцери відпочивають і як говорить наш консультант до лютого не буде руху (
-
Свекрусі 63 роки ,отримала візу напочатку 2023-біометрію не здавала,а ось коли прилетіла у вересні до Канади ,не випустили з аеропорту поки не взяли біометричні дані)
-
Не треба проходити, можуть зарахувати старий
-
Вибачте , підкажіть будь ласка , якщо замість депенданс ауторізейшн форм я загрузив паспорт , WP, та свідоцтва про народження , чи можу я догрузити з поясненнями що не розібрався і от догружаю що не було недостатньо ? Що і як треба зробити , може хто пояснити ? Може якось написати у кризову форму ? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
6731/446334
11 minutes ago