PR CUAET
-
В Україні за перекладами можете звернутись сюди: +380977889799 (Viber, WhatsApp) info24veritas@gmail.com
-
Спасибо , им просто скан документов скинуть?и делали ли вы апостиль ,если да ,то на каких документах?😇
-
Я теж:) люди шукають винних, бо сумно втратити 300 баксів і платити за наступну спробу
-
Так, сканів достатньо. Апостиль не треба, навіть не витрачайте на це гроші . IRCC цього не вимагає.
-
Я подавав, підняли з 7 до 8 один раз спікінг та райтінг. Але це у мене була 3 спроба і до того спікінг був 10/8 а райтінг 8/8, тобто там очевидно занизили
-
Спасибо большое
-
А как вообще процедура эта проходит перезачета? У меня дипломы техникума, бакалавра, специалиста. И все три на разные специальности. Они со всех трех будут сравнивать совпадающие предметы? Или только возьмут профильный диплом?
-
А когда последний раз были слоты в Торонто на взрослый паспорт ? Я 5 мес охотилась за детским 😅
-
ASAP.com.ua
-
А как долго уже ждёте?
-
З цього приводу ні яких проблем
-
Всім привіт. Потрібно засвідчити форму IMM0191 по програмі воззʼєднання. Поділіться досвідом хто де засвідчував в Commissioner of Oaths в Торонто. Чи підходить Commissioner of Oaths в Service Ontario? Дякую за відповіді.
-
Тобто Ви не надавали інформацію на якій підставі перебуваєте в Чилі і де проживаєте?
-
Пруф це «бумажка» яку вам прикордонник дасть) і то це не прям обовʼязково , а просто рекомендовано по можливості
-
Читала, але хотіла детально уточнити. Дякую.
-
Чому, я відразу сказав що я прилетів до вас с Канади робити паспорт)) Якщо перечитаєте чат то побачите що прости запитали тільки адрес для їх системи (просто дайте адресу де зупинились hotel, airbnb)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/fr/Demande/Forme/72
-
Добрый вечер Чек о биометрии только через кризис форму добавлять?
-
Закриваю сторінку і заходжу заново
-
Добрий вечір, хочу зробити на тата довіреністьна закриття ФОП, рахунків, нерухомість тощо (в Україні це як генеральна довіреність), апостилювати та відправити до України. Нотаріуси м. Едмонтон хто таке робить? Скільки коштує та що потрібно для цього
12 Jan 2024, 17:45
67422/429575
2 minutes ago