PR CUAET
-
Тобто Ви не надавали інформацію на якій підставі перебуваєте в Чилі і де проживаєте?
-
Пруф це «бумажка» яку вам прикордонник дасть) і то це не прям обовʼязково , а просто рекомендовано по можливості
-
Читала, але хотіла детально уточнити. Дякую.
-
Чому, я відразу сказав що я прилетів до вас с Канади робити паспорт)) Якщо перечитаєте чат то побачите що прости запитали тільки адрес для їх системи (просто дайте адресу де зупинились hotel, airbnb)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/fr/Demande/Forme/72
-
Добрый вечер Чек о биометрии только через кризис форму добавлять?
-
Закриваю сторінку і заходжу заново
-
Добрий вечір, хочу зробити на тата довіреністьна закриття ФОП, рахунків, нерухомість тощо (в Україні це як генеральна довіреність), апостилювати та відправити до України. Нотаріуси м. Едмонтон хто таке робить? Скільки коштує та що потрібно для цього
-
Скажіть, будь ласка, рівень завдань приблизно такий самий, як у прикладах на офіційному сайті. Чи важчий?
-
Оплатить доставку что значит? Стандартно его бесплатно отправляют но можно какой то DHL проплатить условный?
-
Ні нічого не забирають просто скажіть що мене потрібно оставити старий паспорт у мене там важлива віза
-
Не казали і не питав , є код по якому я відслідковую готовність паспорта Коми в Україні все готово то я ого дипломатичною поштою відправлять(до 3 місяців) , або оплатити за доставку
-
Сколько сказали по времени ждать нужно будет паспорт? И старый паспорт же не заберут, правильно я понимаю (если он ещё действует)?
-
На всих веб сайтах (вкладка консульські питання, оформлення закордонного паспорту) про це написано Да і в группі про це писали , так це DHL
-
Такий самий, не важче.
-
Якраз в Чілі показує так🤔
-
Це Pre Arrival Letter. В нас через місяць після цього листа був final decision і портал 1.
-
Окей мій косяк ))) це сайт закордонних справ
-
Про це я їм в посольстві сказав але доставка паспорту вкладка працює
-
А ще спробуйте зареєструватися на сам тест. В Ванкувері весь березень sold out . Чекаю на відкриття сортів на квітень 🤞
12 Jan 2024, 17:45
67434/429008
less than a minute ago