PR CUAET
-
А зачем мне читать, я думала это был ваш вопрос в группе?
-
Вы на 100% не правы. Увы
-
Все переводы из Украины. Никаких проблем. Также как и с любой другой страны. Страшилка "только канадский" это новинка от ньюкамеров 2023-24
-
Выбор за вами. Наверное самый подходящий будет техникум. В моем случае Бакалавр. Я в спешке чуть специалиста не отправил- а там к електришен предметы ну очень косвенно...
-
перекладаєте все, так як прикріплювати будете оригінал документа
-
Вчера в 6:03pm в Торонто записался на оформление паспорта
-
Не можу через дію зайти. Вибиває при виборі банку , далі не пускає. Що ж таке, а?
-
Не завжди так. Випадковим чином або дають на нові три роки або на старі дати. Свої заявки ми зробили ще давно. Десь першого березня дізнаємось результат
-
Добрий день!скажіть будь ласка, оплату на виготовлення Укр. Паспорту треба зробити до візиту по запису? Прийти вже з готовою квитанцією?
-
А можна будь ласка контакт людини , яка допомагає з оформленням документів по гуманітарній програмі ?
-
Дякую 🙏
-
Я це читала, але не розумію… тою то у моєму банку я повинна створити цей ордер?
-
Можна пійти в Canada Post, там роблять, а можна у банку, де у вас є рахунок
-
Я ось тут буду робити, коли зроблю матиму фідбек що і як) toronto-notary-public.com/book.htm Про service ontario не знаю, але якщо вони там мають government approved commissioner of oaths то підходить звісно
-
Скажіть, документи робили з апостіль?
-
Потрібно вказувати імʼя та призвіще людини у money order?
-
Доброго ранку, Сьогодні прийшов ,AOR і відразу ж запит на біометрію. Офіс розгляду - Сідней. Подача на номінацію - 1.09.2023 Отримання - 10.10.2023 Федерал подача - 04.11.2023 АОR- 15.02.2024
-
Всім привіт,чи потрібно продовжувати work permit якщо подаєшся на ПР family, чи є хтось в Едмонтоні що може допомогти з подачею за адекватну плату.
-
Що у нас по Сіднею, які відгуки?)
-
Я з Сіднею отримала АОР і запит на біо 2 лютого. Все здано, в трекері тиша
12 Jan 2024, 17:45
67490/474652
4 days ago