PR CUAET
-
Доброго дня там максимально 500 балів дається 100 балів не счітается ілі я не поняв
-
Разницы нет, переводите и в Аппликацию добавьте
-
Скажіть будь-ласка сам порядок. Я подаюсь на PR, вже заповнюю форму... Розлучений, Маю сина яких не їде у Канаду і живе з моєю колишньою... Наразі в Україні. Сказали що сину потрібно пройти медкомісію, всерівно їде він у Канаду чи ні. 😴 Знайшли заклад у Києві Сертифікований. Але там кажуть, що потрібне направлення з міграційної Канади ізаповнити форму... Що б проходити той медогляд😵💫😴 Де його взяти??
-
Дуже дякую за подробиці. Гарного дня!
-
Підскажіть будь ласка як правильно посчитать поїнт манітоби
-
Чому 🤔 не розумію
-
Соседи подавались в последних числах октября - получили письмо про оплату биометрии. Дальше тишина. Мы подалися 6-7 ноября - тишина
-
600
-
Не вірно
-
А 100 балів тут до чого 😶
-
Так вiрно, максимум 500
-
Ми використали свідоцтва старого зразку
-
То як усі інші сотні тисяч представників інших націй подаються на ПР з країни їхнього проживання? Відправляють оригінали документів кудись у Канаду на переклад? Звісно, що ні. Роблять у себе в країнах.
-
www.youtube.com/watch?v=pGBdevPc1oU
-
Хто сказав що треба сину пройти медкомісію?
-
Теж саме, навіть біо не зараховано в трекері 😏
-
Сказали, что это первый офис рассмотрения. Я по Гугл карте посмотрела это территория Юкона. Я даже просила по буквам продиктовать
-
Від AOR до Портал1 1,5 місяця - що не погано
-
А уточняли, що таке Вайтхорс?
-
Сертифікований переклад - так. Але сертифікований переклад ви можете зробити в будь-якій країні
12 Jan 2024, 17:45
67546/433135
less than a minute ago