PR CUAET
-
📑 ЯК ПОДАТИСЬ НА ВІЗУ ПЕРЕБУВАЮЧИ В КАНАДІ? 🇨🇦 ✅ Для подачі на візу вам знадобиться: 🔹паспорт; 🔹work permit; 🔹digital photo. ‼️ Потрібно буде створити ircc account — це не той же аккаунт, через який ви подавались на cuaet першого разу. ➡️ Створити обліковий запис ✅ Після відповіді на питання має висвічуватись Temporary resident visa. тільки ця опція дозволить податись на візу! більше ніяка! ✔️Якщо ви вже почали анкету, її чернетку можна знайти у розділі “continue an application you haven`t sumbitted”. ✔️Форму IMM5257 необхiдно скачати, вiдкрити i заnовнити через Adobe Reader не ігноруйте назву outside Canada. ✔️country of residence у цій формі вказуйте Canada. ‼️не забувайте вказувати всі відмови в будь-яких візах та отримані канадські візи. ✔️ Подавати на візу потрібно з окремих аккаунтів на кожного члена родини. ✅ Якщо подаєтесь на візу на підставі study permit, робіть ті самі кроки, тільки як student. ✅ Якщо дитина ще навчається в школі, до розділу Recent education transcript і Proof of next terms enrollment завантажте пояснення: I don't have recent education transcript because I study at school and arrived under CUAET. I don't have proof of next term enrollment because I study at school and arrived under CUAET. ✅ Якщо у дитини Visitor Record, податись за цією інструкцією не можна, тому що за правилами, подаватись на візу всередині Канади можна тільки на підставі ворк або стаді перміту. тому, якщо є візитор рекорд, то подача по процедурі outside Canada! тобто так само, як подавались першого разу на порталі, але зараз вибирайте visitor visa, так як подачі по куает більше немає. додайте пояснення в additional documents, що дитина знаходиться в Канаді, але податись на візу всередині Канади на підставі візитор рекорду неможливо. ✉️ Після схвалення заявки паспорт потрібно відправити до Оттави для вклеювання візи. в Original passport request куди відправляти паспорт ➡️ у розділ Canada. ☝️Visitor visas for workers and students 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Ось тут є детальні інструкції, і кодові слова які треба вставляти в питання про те хто оплачує: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study.html
-
Після розгляду вам вишлють усі інструкції і на біометрію, і на медкомісію
-
сайт ірсс
-
Обов'язково. А ще Біометрія і фото
-
Саме так. Для школи стаді перміт взагалі не обовязковий (для тих хто по статусу батьків), тому і процедура там написана чисто під коледж
-
И так розумію, що могу отримати тільки для школи, якщо для колледжу, то треба від них лист про зарахування, який я навряд чи отримую до 31 березня. А якщо для школи я можу лист не надавати, бо ще школу не вибрали, тому що плануємо змінити житло
-
Ні, не можливо . У Вас має бути лист про зарахування до вузу : Before you can apply for a permit to study at a post-secondary school in Canada, you need to be accepted to a school that is on the designated learning institutions (DLI) list.
-
це була Оттава
-
Якщо в коледж, то потрібно спочатку поступуити і тоді вам дадуть лист. Якщо в школу, то можна приєднати просто пояснення що нам в школу, і немає листа. Але якщо в школу то і стаді перміт не потрібен. Податися встигнути варто в першу чергу через гроші. По CUAET не потрібно мати 40 тис дол на рік. А після березня треба буде показати наявні кошти за навчання плюс 26 тис за кожен рік на проживання
-
Порадився з Колегою по Альберті: Подаватися можна з моменту коли прийшов лист що він має право працювати під journeyman Тобто досвід роботи до отримання ліцензії заразовується але на момент подачі має бути ліцензія
-
Якщо ця віза була отримана в рамках програми CUAET, то так
-
Ви все правильно робите - треба подаватися на Стаді Перміт. На Ворк Перміті вчитися не добре, бо не буде потім можливості отримати робочий дозвіл для випускників, що можу бути надзвичайно цінно, якщо до того часу у вас ще не буде ПР
-
Дякую Вам
-
У кого так було? Це вже другий раз (вчора було і сьогодні повторилося). Пропонує обрати дату, а потім годину, але активних дат не має. Поклацала по всім датам, думала, що можливо я не бачу. Полистала місяці. Години не з'явилися. Це глюк сайту чи то в мене такий телефон і щось не спрацювало на моменті, коли були місця?
-
Якщо в нього є місце праці то він мав би реєструватися БС - перепитайте за цей момент
-
Есть ли украинские нотариусы в Монреале или в оттаве?Ато пользовался услугами отпишите в лс
-
calendly.com/bosakimmigration/1hour Правда запис вже на другу половину березня
-
Дякую ще раз. Якщо мені буде потрібна вже платна консультація Як я можу з Вами зв'язатися? Може електронною поштою?
-
Ктось питав за довідку з Росії. Робив через консульство Росії в Торонто. Там на сайті все написано. Жив в Росії 30 років тому. Прийшла через місяць.
12 Jan 2024, 17:45
67621/426396
about a minute ago