PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Вместе с номером приходит и письмо на биометрию. По этому я спросила за номер. Но при любых условиях сдать без AOR и письма не возможно заранее
-
У нас просили щоб школа вислала оцінки за 10, 11 і перший семестр 12 класу
-
Так буває, коли щось з цього списку ви не заповнили
-
Треба перездавати
-
Треба перездавати
-
На біометрику має прийти лист BIL Biometric Examination Letter і тоді з ним треьа реєструватися на відбитки пальців. Хіба це можна зробити з AOR?
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка яку ви вибираєте під категорію щоб підтягнути вашу аплікацію. В мене щось не підтягує
-
у мене нок айтішний. мені консультант сказала що вони самі вирішують чи я підхожу під нок чи ні...обов'язки описані по ноку і назва посади також
-
Дяка. Можете тут ще порадити плз: Підкажіть будь ласка як зробить, щоб було правильно Син канадець (народився в Канаді) : чи маю я його вказувати в подачі на ПР (ЕЕ) ? Якщо пишу “accompanying” ставе інткрнментал фіі 150 Кад за дитину, що не має сенсу оскільки він канадець. Чи треба лише вказувати в IMM 5406 з поясненням що він не іноземець і в принципі не потребує ПР? Як краще бути, бо не вказувати сина це ж неправильно також. Дякую
-
Старайтеся не писати одне і те ж запитання в 5ти чатах. Я вам в двох відповів
-
Привіт, питання до тих, хто пройшов в ЕЕ. Коли вам прийшло запрошення?
-
Якщо НОК не той який вони вибирають. За останні 2 роки була лише одна вибірка де брали всі професії. Решта виключно ІТ, Health and Trades
-
Привіт, питання до тих, хто пройшов в ЕЕ. Коли вам прийшло запрошення?
-
Згідно вимог на офіційному сайті, тобто так.
-
1. Не потрібно 2. Тільки аплікант
-
Це скрін з якогось сайту, з якою старою інформаціює, де навіть НОК 4-ризначний тобто як мінімум 3 роки давності
-
Наче заповнювала. Але дякую. 🙂 Подивлюся в наступний раз.
-
Ну грубо так. Але по обовязкам і назві посади ви також для себе можете оцінити підходите ви чи ні
12 Jan 2024, 17:45
67647/434758
3 minutes ago