PR CUAET
-
Дяка. Можете тут ще порадити плз: Підкажіть будь ласка як зробить, щоб було правильно Син канадець (народився в Канаді) : чи маю я його вказувати в подачі на ПР (ЕЕ) ? Якщо пишу “accompanying” ставе інткрнментал фіі 150 Кад за дитину, що не має сенсу оскільки він канадець. Чи треба лише вказувати в IMM 5406 з поясненням що він не іноземець і в принципі не потребує ПР? Як краще бути, бо не вказувати сина це ж неправильно також. Дякую
-
Старайтеся не писати одне і те ж запитання в 5ти чатах. Я вам в двох відповів
-
Привіт, питання до тих, хто пройшов в ЕЕ. Коли вам прийшло запрошення?
-
Якщо НОК не той який вони вибирають. За останні 2 роки була лише одна вибірка де брали всі професії. Решта виключно ІТ, Health and Trades
-
Привіт, питання до тих, хто пройшов в ЕЕ. Коли вам прийшло запрошення?
-
Згідно вимог на офіційному сайті, тобто так.
-
1. Не потрібно 2. Тільки аплікант
-
Це скрін з якогось сайту, з якою старою інформаціює, де навіть НОК 4-ризначний тобто як мінімум 3 роки давності
-
Наче заповнювала. Але дякую. 🙂 Подивлюся в наступний раз.
-
Ну грубо так. Але по обовязкам і назві посади ви також для себе можете оцінити підходите ви чи ні
-
Чудово, дякую ще раз
-
Зрозуміла,дякую!
-
Invitation to apply (for permanent residence permit) Якщо ви з пулу були обрані - вам надсилають ІтА
-
Я не вказую в депендентах, але вказую в 5406 Деякі колеги вказують і там і там, але просто без галочки що супроводжує
-
Ясно
-
Ааа це запрошення
-
Добрый день должен быть сертифицированный переводчик в принципе из любой страны. Я переводила все документы в Украине. Два дня назад стала постоянным жителем Канады
-
Как выбирали где именно открыть TFSA и какими инструментами воспользовались?
-
А шо таке ІтА?
-
Протягом 24 годин ІтА надходить
12 Jan 2024, 17:45
67657/439872
3 minutes ago