PR CUAET
-
Если найдете Инну сообщите пожалуйста
-
Там дві умови має виконуватись одночасно: відпрацювати 12 місяців з мінімум 1560 годин + кожен тиждень не меньше 30 годин. Якщо у вас виплата раз у 2 тижні, то якщо має бути мінімум 60.
-
У мене теж так, ще вагаюсь чи подавати)
-
Шановні учасники групи. Інна мені написала в особисті і поділилася важливою інформацією і досвідом як продовжити вп. Я попросила її цю інформацію озвучити в групі, за що вона піддалася хейту і мене звинуватили в особистих мотивах і неповазі до інших учасників групи. Так от, жоден з Вас читаючи цю переписку не заступився ні за мене ні за Інну. А зараз всі шукають її контакти. Чи захоче вона ще тут писати? Я думаю відповідь Ви всі знаєте самі. Тому на майбутнє, якщо Ви бачите несправедливе відношення до будь-кого з учасників групи, не мовчіть, відмічайте адмінів, не поводьтеся "моя хата скраю".
-
Нет, не оплачивала , просто оставила конверт
-
Дякую
-
Попробуйте різні варіанти: паспорт, номер справи… У нас теж не одразу вийшло. Наступного Дея спробували і по паспорту підтягнуло, хоча напередодні це не працювало 🤷🏻♀️
-
Якби з рідінгу я отримала 8, я б не здивувалася, на тестових тестах мені рідінг взагалі не давався, я думала там капець буде. А спікінг мене дещо здивував, тому стало цікаво чи в мене надто високі уявлення про свій спікінг, чи хтось так оцінив.
-
А якщо є 52 тижні але є меше 30 годин то як ?
-
Немає умови працювати 12 місяців і всі тижні підряд, тому ви можете допрацювати просто
-
А как давно вы сдавали медицину? Когда вы приехали?
-
Можу вам написати, як переглянуть. Я теж вагалась, але для мене дивний цей бал, мені легкий спікінг попався, я не думаю, що можна переоцінити його вже наменше. Або я наївна😅
-
Підкажіть будь ласка яким документом підтвердити адресу проживання дитини в Канаді? Це потрібно для оформлення закордонного паспорта
-
Зрозумів дякую за інформацію
-
ви можете просто допрацювати потрібні тижні. Всього їх має бути 52 тижні
-
worst case scenario 60 кад вам не повернуть) а якщо підвищать бал то і гроші повернуть і скор підвищився)
-
не рахується, бо має бути мінімум 30 годин. Плюс якщо раз у тижденьп платять, то пейстаби будуть кожного тижня де це буде видно
-
І якщо получається більше 1560 годин
-
Якийсь дитячий садочок... Є чат "Продовження візи/паспорту/WP", будь-ласка обговорюйте там це питання та ділиться досвідом скліки сил вистачить. Дочого Ви влаштовуєте тут цей балаган?
-
Окей а якщо виплата раз у тиждень і один тиждень 20 а інший 60 тоді перший тиждень не рахується ?
12 Jan 2024, 17:45
67750/450601
29 minutes ago