PR CUAET
-
Цікаво Дякую за інформацію Тоді треба продовжувати На всілякий випадок
-
Так, буде два!
-
Дякую, Хочу ще точно знати момент - «отримати і не подаватися на закритий» Якщо подаюсь , то все одно залишиться відкритий?
-
Там же вместе с приглашением на билметрию есть ссылка, где записываться
-
Це дійсно геноцид. Я вірно зрозуміла, що потрібно до них писати, чи дзвонити, щоб вони призначили дату? Чи як?
-
є два адвоката яки займаються цим - Інна Коган та Ольга Сенішин. з консультантів спитайте пана @OstapBosak
-
На загран паспорт что б податься нужен внутренний паспорт?
-
Всім привіт) таке питання на Продовження паспорта приймають тільки в ті години які вказані на сайті в Торонто? чи можна наприклад швидче прийти? В кого був досвід?
-
я навіть не знаю, що його робити. Цілими днями, як на роботу за слотами.
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будь ласка чи е тут моряки які подаються на PR. Питання як ви заповнювали федеральный этап Personal History ? Розписували кожен контракт або тіль періоди роботи між компаніями ? Як морякам заповнювати історію мандрівок ? Якщо ти працював 10 років у океані. Travel history ??
-
Призупинили лише AOS. Я так зрозумів, вони вже перевищили ліміт по квотам, так як для AOS виділено 4970 і кількість аплікацій в черзі на розгляд вже перевалила за 5000... По Alberta Express Entry Stream більше надій зараз, квот на Tech Pathway 1750 виділяється десь а аплікацій по Alberta EE всього 760 зараз на розгляді
-
У меня был украден внутренний паспорт …
-
Але ж то частина AAIP
-
капєц, чому ж вони лише по 4год працюють😕