PR CUAET
-
Ну моя думка що зменшать просто сильно ліміти по teer 4,5
-
там просто якщо б не добавили тір 4 і 5, то було б значно меньше заявок
-
До речі Rural Renewal Stream щось близько 1500 заявок в системі, а квот 875.. схоже, що зараз лише по Alberta EE шанси найвищі
-
помаленьку перетворюється в щось схоже як в Ванкувері пхд
-
Так, бачила, мій гес що до кінця року все :(
-
Медиків і тих хто in high demand якось пропускати може будуть
-
А вони ніби не казали, чи туризм та госпіталіті буде non EE чи EE?
-
може і розблокують але після того як придумають як ліміти поставити на всіх тих кого багато є...
-
А також приоритетні сектори для AOS
-
Це було передбачувано, треба було або збільшувати квоти, або робити окремий стрім для українців. Стільки тисяч приїхали сімʼями, звісно люди захочуть ПР.
-
Своим уникальным случаем я хотела лишь сказать, что study permit для школы можно получит только с подтверждением конкретной школы. Нельзя получить study просто так, без предлога
-
При заповнені анкети на візу був вибір study or work. То якщо обираешь навчання давали study без додаткових умов
-
Поки ви ноту вишлете -слоти розгребуть…потрібно робити все швидше
-
Вони б мали бути до цього готові, оскільки зараз у більшості українців назбирався рік, і таким чином ми мабуть заполонили майже всю квоту
-
В Украине нельзя тоже оформить паспорт? Или в Европе в ДП "Документ"?
-
я думаю вже що просто по спонсорській можна буде, але не знаю
-
Так ми не живемо ще разом, плануємо навесні і все одно не буде року разом..
-
мені здається у Вас унікальний випадок. Більшість не розуміє де найдуть житло, то про яку конкретну школу може йти мова
-
тоді мерщій в common law і потім по family reunification)
-
16-летней дочери изначально при въезде давали work и study. Но study под конкретную школу. Созванивались со школой прямо с аэропорта
12 Jan 2024, 17:45
67994/467247
3 minutes ago