PR CUAET
-
Добрий день, маю питання стосовно Proof of Relationship. Хоча у чеклисті нема цього, але у мене та сестри фамілії транслітеровані по-різному. Тому думаю може додати її свідоцтво про народження, щоб не було питань. Чи варто це робити, чи це може навпаки сповільнити розгляд справи?
-
Зрозуміло, дякую
-
В нас був запит на біометрію, вона поганої якосьі, і завтсла на 7міс
-
Ні, треба мати чітко 12 місяців
-
Так, погоджуюсь що колонки би підредагувати. Автор не я, Yuliia чи ви не знаєте хто автор? Я лінк з вашого повідомлення взяла
-
Баллы отнимаются если не доказать, что они вам положены. Если у вас все документы подтверждающие в наличии, проблем быть не должно Как я понимаю, если вы не доказываете то кол-во баллов, на основании которого попали в выборку - значит проблема
-
Добрий день. Маю питання для тих, хто може знати, щодо подання на AOS. Якщо необхідна річна кількість годин за однією професією була відпрацьована за менш ніж за рік, то можна подаватися раніше чи треба календарний рік відпрацювати все одно?
-
не думаю що проблема саме в цьому. видавали візи і тим хто служив і тим хто воював і вже звільнився із зсу. І так само багато тих хто чекає візу ще з 22 року в тч жінки і діти
-
Аналогічно. Тільки трохи коротше. Зараз в процесі мандамуса.
-
У нас тоже каникулы. Никаких проблем и препятствий. Не переживайте.🌲🤟
-
Тато (61 рік) заповнив цю форму в травні 2022 - служив 30 років тому. Досі візу не дали - пройшов 1 рік і 9 місяців. Дзвоню - в процесі. Хто стикався з таким терміном для екс-військових?
-
Никто не знает что будет дальше по визам и работе в канаде для Украинцев, нужно расчитывать на получения пиара.
-
Да, нет такой колонки. Похоже то-то кто создавал template - взял за основу стандартные поля и не учел биометрию. Также кажется что там много лишних столбиков с этапов по общей family sponsor program Автор этого template не я, нашел ссылку от модератора этой группы в чате Хронология
-
А тут нет статистики когда пришел запрос на биометрию и когда ее сделали?
-
У Калгарі доктор 120, кров 50 та безкоштовний рентген
-
Привет, Оля!🤗 Мне кажется, мы с Вами вместе сдавали IELTS 19 августа. Я поражена Вашим упорством! Такой быстрый прогресс! Я тогда сдала на 5,5;5,5;5,5;6. Этого достаточно на номинацию. В декабре пошла сдавать академик, мне надо было все поднять ровно на балл. С порога завалила listening (5.0), чтение и письмо 6,5, на следующий день завалила спикинг (5,5), overall 6.0. Занималась со своим репетитором эти 3 мес., но многое произошло за это время и я знала, что не доберу. Я рада, что Вы в этом чате.
-
Спасибо большое 😁
-
Або на пошті, або у банку
-
Да, Вы абсолютно правы. Там указывается UCI и кроме этого почти вся личная информация резидента или гражданина Канады. Поэтому что-то прикладывать в апликацию нет смысла (имеется ввиду свидетельство о рождении резидента или гражданина Канады).
-
The money order can be purchased in the Canada Post: origin-www.canadapost.ca/cpc/en/support/articles/money-orders/purchasing-a-money-order.page
12 Jan 2024, 17:45
6809/429575
2 minutes ago