PR CUAET
-
Зрозуміла вас, дякую
-
за ці роки вже місцеве громадянство можна отримати😂
-
www.alberta.ca/aaip-updates?fbclid=PAAaYd3ptYmuD-hMmweizlHacdamFZe4BIH0Yu686y8w9JfylYBswm7u5Dx68_aem_AWiu7DylF_GHMeiYzbG_IVN5ywK8SoV54H1zXWXc8Vx6ZIVzmu5qOk8fU7UuHkztat8
-
звичайно вони не будуть справлятись, це нереальне навантаження, тому маємо що маємо🤷♀🤷♀
-
👉Важливі зміни у провінційній програмі Альберти: ❗❗❗З сьогоднішнього дня найпопулярніша провінційна програма Альберти «Alberta Opportunity Stream» поставлена на паузу ❗❗❗ Справи, які були подані раніше, будуть розглянуті. Профайли, які були в процесі заповнення, зараз не можна буде подати. Пауза в цій програмі дозволить провінції опрацювати раніше подані справи. Пріоритет буде надано заявникам з досвідом роботи у таких сферах: ✅ Сфера охорони здоров’я, ✅ Технології, ✅ Будівництво, ✅ Аграрна сфера, ✅ Туризм, ✅ Інші сфери, на які є попит. 👉Можливо найважливіше з сьогоднішнього оголошення: провінція зазначила, що буде вживати заходи, щоб ці пріоритети були враховані при вирішенні майбутніх справ. Можна припустити, що мова йде про запровадження певного переліку «прохідних» спеціальностей або сфер роботи. Будемо тримати вас в курсі оновлень.
-
Если я правильно понимаю
-
Следующие цифры верны по состоянию на 12 февраля 2024 года. Министерство иммиграции, беженцев и гражданства Канады (IRCC) устанавливает лимиты на количество сертификатов о выдвижении, которые AAIP может выдавать каждый год. AAIP выполнило количество номинаций, выделенных федеральным правительством в 2023 году. Распределение AAIP на 2024 год еще не подтверждено. Условное увеличение количества номинаций до более чем 10 000 в год ожидается в 2024 и 2025 годах. Дополнительная информация о распределении на 2024 год и прогнозируемом разделении между путями Express Entry и не Express Entry будет предоставлена, когда она будет доступна.
-
Я вчера словила на ребенка , хотела и на себя словить но то не срочно )
-
Как по мне
-
И надеется на нее уже поздно
-
Если было бы известно когда откроют и на каких новых условиях - то можно было сказать что остановили А так вполне себе подходит термин закрыли ибо не сроков не условий новых не разглашают