PR CUAET
-
Можливо зараз вони загружені, але я написала діловий лист українською мовою і відповідь прийшла через 30 хв. Думаю варто писали українською або англійською
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка наступне… Якщо наприклад ворк перміт закінчується, роботодавець згоден зробити закритий для мене. На цій підставі можна подовжити ворк перміт для дружини ?
-
С мнстнрй медикартой прием доктора безплатно точно. Кровь не помню, за рентген надо будет оплатить
-
Мне никто не отвечает с этого эмайла 🤦♀️🤷♀️
-
А, блин, я думал там полгода и можно подаваться уже, тогда смысл этого Галифакса, там дорого. Лучше в Эдмонтон
-
На сайті єдиний емейл. ukrconstoronto@gmail.com
-
Дайте эмайл, куда писать?
-
На емейл Торонто відповідає завжди. Мені прислали довідку без штампу лише з підписом. Я написала емейл вони відразу ж вислали дублікат. До цього зверталась з інших питань - емейл найкращий спосіб комунікації
-
Мы как дураки в Торонто отправили, и там наши переводы оригиналы полной справки . Теперь чтобы их иметь на руках надо у переводчика опять просить и платить 🤦♀️. Хотя бы чтоб такие иметь
-
Де саме не відповідають? Я вчора ввечері переписувалась з ними, то відповідали дуже швидко. Едмонтон
-
Сколько месяцев действует справка о несудимости из Украины?
-
А наче раніше писали 125+50 було 😭
-
А хто нещодавно робив медогляд? Бо в twin brooks на сайті пише : Costs 1 $250 Physicians Fee (Cheapest in Edmonton) 2 $50 for Chest X-ray 3 $105 Blood work The overall cost estimate will be $405
-
Позвонила на телефон угроза жизни в украинское консульство Торонто . Говорит что номер не доступен- то есть не работает. Что за нафик 🤦♀️
-
Чтобы податься на пиар?
-
Мені здається після aor всі попадають в одну корзину. EE отримають aor автоматично, тому в них швидше на цьому етапі, але може потім зависнути на іншому
-
Спасибо
-
За лицензию ничего не подскажу, а вот стаж вам нужен год. Не важно в Канаде или нет.
-
Вроде 3 месяца
-
Просто этот срок не засчитают в стаж. Если работа продолжается, то все ок
12 Jan 2024, 17:45
6842/429485
5 minutes ago