PR CUAET
-
Ми тільки приїхали і щє дуже далекі від програм( Може хтось в 3 словах що це означає закриття програми? Чи тикніть де читать
-
Відсутність мови чи досвіду це не підстави для Гуманітарки. То може все ж таки влаштуватись на роботу на якій можливо отримати PR, а після вже заробляти гроші. А то можете через 3 роки просто залишити Канаду.
-
‼️ Увага! Посилання, де Pathfinder презентують результати вже виконаної роботи і виносять пропозиції щодо варіантів спрощеного отримання PR для українців. drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U ❗️Ця петиція вже була надіслана минулого тижня до Оттави і премʼєр-міністр має надати відповідь протягом 43 днів. Також ця петиція буде представлена 23 лютого у парламенті. І представники організації вже мали зустріч з Марком Міллером, де могли обговорити складнощі отримання ПР куаетівцями. ❗️Ми можемо підтримати і допомогти. Шкода, але право підпису мають лише постійні резиденти і громадяни Канади, тому треба надати найбільшого розголосу серед знайомих канадців і попросити їх підписати цю петицію.
-
Гурманітарний кейс одобрюють тим хто в ньому потребує, в кого дійсно шансів немає, а ви молоді і шансів у вас багато, питання в тому що ви не хочете нічого міняти, для того щоб імігрувати по економічним програмам. Тому що подобається зп.. але тут багато людей які пішли на зарплату значно меншу ніж могли отримувати, тільки лише тому що ця посада, чи професія дає змогу імігрувати. Ви кажете що у вас гарна англійська чому не піти буккіпером на не отримати пр по цій професії, вона затребувана. Я знаю людей які вивчили французьку тільки тому що вона бали додає в іміграції, але в житті ніколи не знадобиться. Уявляєте які люди зусилля прикладають. Я не хочу вас образити, але це правда, не намагайтесь натягнути свою ситуацію на гуманітарну програму.
-
‼️ Увага! Посилання, де організація Pathfinder презентують результати вже виконаної роботи і виносять пропозиції щодо варіантів спрощеного отримання PR для українців. drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U ❗️Ця петиція вже була надіслана минулого тижня до Оттави і премʼєр-міністр має надати відповідь протягом 43 днів. Також ця петиція буде представлена 23 лютого у парламенті. І представники організації вже мали зустріч з Марком Міллером, де могли обговорити складнощі отримання ПР куаетівцями. ❗️Ми можемо підтримати і допомогти. Шкода, але право підпису мають лише постійні резиденти і громадяни Канади, тому треба надати найбільшого розголосу серед знайомих канадців і попросити їх підписати цю петицію.
-
Гарний документ. 70% unlikely to receive PR.
-
Всім доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Отримали номінацію по AOS. Зараз, як місяць, подалися на федеральний етап. Чоловік основний заявник. Тепер чоловікові треба звільнитися з роботи. Виживають м'яко кажучи. Два питання: 1.Чи може він звільнитися і змінити НОК фул тайм, чи йому треба обов'язково до PR працювати на тому ж ноці? 2. На іншій роботі буде випробувальний термін. Чи не впливає це на pr?
-
Не допоможе.
-
Так воно навпаки працює. Провінції кажуть "ми можемо роздавати 30-50 тис номінацій в рік. Дайте". А федерали кажуть "а ніфігаськи, ось вам 6 тис. Як хочете так і вибирайте"
-
Тобто зараз мусиш бути супер спецом щоб отримати ПР? Я просто намагаюся для себе зрозуміти куди йти працювати і що мені то принесе
-
Податися не заборонено, втрачаєте лише час і гроші:)
-
Вітаю. Може в когось є інструкція як зняти обмеження з WP? Де подивитись інфу. Дякую.
-
Короче в трьох словах. Коли все почалося, всі провінції швиденько внесли поправки, щоби українці в тих провінціях також могли отримати ПР. Альберта думала майже рік і таки також ОСТАННЯ дала таку можливість через свою основну програму подаватись. А зараз її повністю ту програму призупинили. Не тільки для українців, а для всіх