PR CUAET
-
Я он валмарт замовити не можу Одні багі вже час і сервісні. Ну їм видніше чеки то чеки
-
Шукайте робіть Lima зараз з Канади це набагато простіше, в мене було 2 відмови 7 років тому коли з lmia на робочу візу з України подавались, але відмови в візі були, а не в отриманні роботи. Тому хто як шукає.
-
Айтішніки тут не потрібні. Йду на повара так легше і діти їсти просять- треба. Короче...Дякую усим буду починати читати усе і розбиратися.
-
Те що програму зупинили, це далеко не новина. З квотами 10к в рік не складна математика порахувати що хто перший того і тапки…і середу тут дуже конкурентна. Якщо хочете звісно подавайтесь, але впевнена що вам всі скажуть теж саме. Кожен прораховує свої дії сам так як і несе відповідальність за свої дії.
-
Так а чим воно допоможе, якщо не приймають зараз ? І невідомо на скільки і чи будуть приймати
-
Б...чудово))
-
Та то ясно. Але зріз який по поліклініці? 80% позицій веб дев. Я колись інфографіку бачив.
-
У мене нема досвіду попереднього з бухгалтерією бо я дуже молода ще, але вже навчаюсь. Тому мене не беруть без досвіду а для простих робіт я оверкваліфайд дуже часто і мені теж відмовляють бо бачать анг хорошу і досвід не в прибиранні
-
Так в Україні на галєрах 80% веб-сінйори-помідори виросли. А тут ринок інший. І каюк
-
Від AOR до final decision 50 днів. На AOR чекали рівно 4 місяці.