PR CUAET
-
Так в Україні на галєрах 80% веб-сінйори-помідори виросли. А тут ринок інший. І каюк
-
Від AOR до final decision 50 днів. На AOR чекали рівно 4 місяці.
-
А я хз. Я не вебдев
-
Не розказуйте казки, на прибирання беруть в незалежності від досвіду і англійської тим паче якщо молода, то їм ще цікавіше. На бухгалтера на введення документів так само, якщо є хоч якась бухгалтерська освіта, навіть курси, то вже беруть легко.
-
Так тойво. Давайте по суті. Чат можна закривати чи нехай ще пару днів повисить?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, який термін дійсності Довідки про несудимість?
-
Думаю, з цим питанням краще писати в гілку «зміна НОК»
-
Шукайте робіть Lima зараз з Канади це набагато простіше, в мене було 2 відмови 7 років тому коли з lmia на робочу візу з України подавались, але відмови в візі були, а не в отриманні роботи. Тому хто як шукає.
-
За лміа знаю, і теж такий варіант є. Але хочу знати шанси по інших програмах також, аби використати різні варіанти при можливості
-
‼️ Увага! Посилання, де організація Pathfinder презентують результати вже виконаної роботи і виносять пропозиції щодо варіантів спрощеного отримання PR для українців. drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U ❗️Ця петиція вже була надіслана минулого тижня до Оттави і премʼєр-міністр має надати відповідь протягом 43 днів. Також ця петиція буде представлена 23 лютого у парламенті. І представники організації вже мали зустріч з Марком Міллером, де могли обговорити складнощі отримання ПР куаетівцями. ❗️Ми можемо підтримати і допомогти. Шкода, але право підпису мають лише постійні резиденти і громадяни Канади, тому треба надати найбільшого розголосу серед знайомих канадців і попросити їх підписати цю петицію.
-
Хахахахаххаха