PR CUAET
-
Від AOR до final decision 50 днів. На AOR чекали рівно 4 місяці.
-
А я хз. Я не вебдев
-
Не розказуйте казки, на прибирання беруть в незалежності від досвіду і англійської тим паче якщо молода, то їм ще цікавіше. На бухгалтера на введення документів так само, якщо є хоч якась бухгалтерська освіта, навіть курси, то вже беруть легко.
-
Так тойво. Давайте по суті. Чат можна закривати чи нехай ще пару днів повисить?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, який термін дійсності Довідки про несудимість?
-
Думаю, з цим питанням краще писати в гілку «зміна НОК»
-
Шукайте робіть Lima зараз з Канади це набагато простіше, в мене було 2 відмови 7 років тому коли з lmia на робочу візу з України подавались, але відмови в візі були, а не в отриманні роботи. Тому хто як шукає.
-
За лміа знаю, і теж такий варіант є. Але хочу знати шанси по інших програмах також, аби використати різні варіанти при можливості
-
‼️ Увага! Посилання, де організація Pathfinder презентують результати вже виконаної роботи і виносять пропозиції щодо варіантів спрощеного отримання PR для українців. drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U ❗️Ця петиція вже була надіслана минулого тижня до Оттави і премʼєр-міністр має надати відповідь протягом 43 днів. Також ця петиція буде представлена 23 лютого у парламенті. І представники організації вже мали зустріч з Марком Міллером, де могли обговорити складнощі отримання ПР куаетівцями. ❗️Ми можемо підтримати і допомогти. Шкода, але право підпису мають лише постійні резиденти і громадяни Канади, тому треба надати найбільшого розголосу серед знайомих канадців і попросити їх підписати цю петицію.
-
Хахахахаххаха
-
Доброго дня. Отримав номер справи і запит на здачу біометріі, після здачі хто скільки чекав на отримання PR card?
-
Зараз офіцери більш прискіпливо дивляться справи українців, одне те що ви не працюєте то вже мінус. Про молодий вік та перспективи отримати ПР по іншим програмам то теж мінус для вас. Думайте самі, тут писали про відмови і в більш важких ніж ваш кейсах.