PR CUAET
-
‼️ Увага! Посилання, де організація Pathfinder презентують результати вже виконаної роботи і виносять пропозиції щодо варіантів спрощеного отримання PR для українців. drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U ❗️Ця петиція вже була надіслана минулого тижня до Оттави і премʼєр-міністр має надати відповідь протягом 43 днів. Також ця петиція буде представлена 23 лютого у парламенті. І представники організації вже мали зустріч з Марком Міллером, де могли обговорити складнощі отримання ПР куаетівцями. ❗️Ми можемо підтримати і допомогти. Шкода, але право підпису мають лише постійні резиденти і громадяни Канади, тому треба надати найбільшого розголосу серед знайомих канадців і попросити їх підписати цю петицію.
-
Хахахахаххаха
-
Доброго дня. Отримав номер справи і запит на здачу біометріі, після здачі хто скільки чекав на отримання PR card?
-
Зараз офіцери більш прискіпливо дивляться справи українців, одне те що ви не працюєте то вже мінус. Про молодий вік та перспективи отримати ПР по іншим програмам то теж мінус для вас. Думайте самі, тут писали про відмови і в більш важких ніж ваш кейсах.
-
Доброго дня. А можете надати посилання саме на сайт петицій, щоб поділитись ним з канадцями? Заздалегідь дякую!
-
Не бажаю вам щось доводити. Може коли ви шукали картина була такою. Я шукаю на протязі більше півроку роботу аби був фулл тайм в Рітейл, офісну, маючи досвід і хорошу анг, і навчання в Канаді. Можливо Калгарі більше переповнена іммігрантам, ніж ваше місто. Я ділюсь своїм реальним досвідом, і також маю рекомнендаціі від попереднього місця роботи)
-
Так а чого закривати ? Як ми дізнаємось, що роблять всі бідолахи з цього чату, які не встигли податися?
-
Та жартую, ну... Не сидіти ж плакати
-
👉Важливі зміни у провінційній програмі Альберти: ❗❗❗З сьогоднішнього дня найпопулярніша провінційна програма Альберти «Alberta Opportunity Stream» поставлена на паузу ❗❗❗ Справи, які були подані раніше, будуть розглянуті. Профайли, які були в процесі заповнення, зараз не можна буде подати. Пауза в цій програмі дозволить провінції опрацювати раніше подані справи. Пріоритет буде надано заявникам з досвідом роботи у таких сферах: ✅ Сфера охорони здоров’я, ✅ Технології, ✅ Будівництво, ✅ Аграрна сфера, ✅ Туризм, ✅ Інші сфери, на які є попит. 👉Можливо найважливіше з сьогоднішнього оголошення: провінція зазначила, що буде вживати заходи, щоб ці пріоритети були враховані при вирішенні майбутніх справ. Можна припустити, що мова йде про запровадження певного переліку «прохідних» спеціальностей або сфер роботи. www.alberta.ca/aaip-application-streams
-
У всіх різні терміни, але в середньому 3-4 міс. Майте на увазі, що можуть на етапі розгляду затребувати ще деякі документи, а якщо пощастить то ні.
-
Роботу знайти на парт тайм для мене не проблема, всюди треба працівників, в ту саму бухгалтерію, але на фулл тайм перманент не хочуть брати. Так само Рітейл парт тайм лише мені пропонували безліч раз.