PR CUAET
-
Доброго дня. А можете надати посилання саме на сайт петицій, щоб поділитись ним з канадцями? Заздалегідь дякую!
-
Не бажаю вам щось доводити. Може коли ви шукали картина була такою. Я шукаю на протязі більше півроку роботу аби був фулл тайм в Рітейл, офісну, маючи досвід і хорошу анг, і навчання в Канаді. Можливо Калгарі більше переповнена іммігрантам, ніж ваше місто. Я ділюсь своїм реальним досвідом, і також маю рекомнендаціі від попереднього місця роботи)
-
Так а чого закривати ? Як ми дізнаємось, що роблять всі бідолахи з цього чату, які не встигли податися?
-
Та жартую, ну... Не сидіти ж плакати
-
👉Важливі зміни у провінційній програмі Альберти: ❗❗❗З сьогоднішнього дня найпопулярніша провінційна програма Альберти «Alberta Opportunity Stream» поставлена на паузу ❗❗❗ Справи, які були подані раніше, будуть розглянуті. Профайли, які були в процесі заповнення, зараз не можна буде подати. Пауза в цій програмі дозволить провінції опрацювати раніше подані справи. Пріоритет буде надано заявникам з досвідом роботи у таких сферах: ✅ Сфера охорони здоров’я, ✅ Технології, ✅ Будівництво, ✅ Аграрна сфера, ✅ Туризм, ✅ Інші сфери, на які є попит. 👉Можливо найважливіше з сьогоднішнього оголошення: провінція зазначила, що буде вживати заходи, щоб ці пріоритети були враховані при вирішенні майбутніх справ. Можна припустити, що мова йде про запровадження певного переліку «прохідних» спеціальностей або сфер роботи. www.alberta.ca/aaip-application-streams
-
У всіх різні терміни, але в середньому 3-4 міс. Майте на увазі, що можуть на етапі розгляду затребувати ще деякі документи, а якщо пощастить то ні.
-
Роботу знайти на парт тайм для мене не проблема, всюди треба працівників, в ту саму бухгалтерію, але на фулл тайм перманент не хочуть брати. Так само Рітейл парт тайм лише мені пропонували безліч раз.
-
Доброго вечора.якщо вона навіть прострочена то нічого страшного.якщо ви вже в ту країну не повертались відколи довідка зроблена
-
Індуси сюди заїзжають маленькими партіями по 2 мільйони. Для індусів це дійсно маленькі партії
-
Чи є якісь альтернативи АОС?
-
Это сильно конечно😅