PR CUAET
-
Так це для всіх, а не тільки для Українців
-
Осталась ЕЕ для подачи
-
Індусів у Канаді вже не так і багато, в порівнянні з українцями. Багато індійців, більшість яких - сикхи. Індус - це віросповідання. Більшість же індійців, які тут - сикхи, які масово тікали до Канади в минулому столітті через те, що саме індуси проводили геноцид щодо них. То й зараз представники цих двох релігій дуже не люблять одне одного
-
Скажіть будь-ласка, де ви знайшли інформацію що досвід потрібен тільки 6 міс а не рік?
-
Потому что обидно и страшно. Ехали множество с Европы потому что тут есть возможность получить гражданство в дальнейшем. Пашем тяжелее тут, чем в Европе, все на себе тянем, документы бегаем собираем, стараемся что бы хоть под самую легкую программу попасть а тут стопают без какого либо объяснения
-
Ні, не у Торонто. Як я зрозуміла, подивившись процедуру по петиціям тут, то наразі вона підписана так би мовити її заявниками і направлена до парламенту. Там мають вирішити чи публікувати її для онлайн голосування і тільки тоді її можна буде онлайн підтримати. Чи вірно я зрозуміла? www.ourcommons.ca/petitions/en/Home/AboutContent?guide=PIGuideForPetitioners
-
Но можно и от провинции получить 600 балов и этого будет достаточно
-
Копію того медогляду; так, я б пішла в банк за лтстом, якщо по fsw
-
Все пропало, гипс снимают, клиент уезжает 😱😱😱😱😱😱 А вообще реально такое ощущение что максимально хотят всех украинцев отправить обратно в Украину, по Европе ситуация вроде тоже так себе, но с остановкой этой программы, это ппзд. Я специально переехал в Альберту из Онтарио,специально устроился плиточником, плачу примерно 1450$ налога каждый месяц, в августе год будет как работаю и вуаля! ЦЕ ЗРАДАА. Это просто нет слов.
-
Начинал на wealthsimple когда собрал больше денег и больше ознакомился с рынком акций перенёс аккаунт на interactive brokers