PR CUAET
-
Да с чего вы (не конкретно вы, а многие в этом чате) взяли что все, капец закрыли, больше не будет и вообще выгонят завтра? У Альберты тупо переполнился лимит заявок, до того как подвезли новые на 24-й год ВСЕ новые на 24-й согласуют - снова откроют вам все бюрократия отработала по инструкции - люди вой поднимают.
-
Год опыта на рабочей специальности и англ на 5 и можно подаваться. Я ж правильно понимаю?
-
Я переїхала до Альберти в 2014 році саме через цю програму, пропрацювала рік, подала на AOS, не чула не "ответа не привета" 2 + роки, отримала резиденство через іншу програму, і тут мені прийшов лист від AOS: "будь ласка підтвердіть, що у вас ще є статус в Канаді, бо ми вас інакше вилучимо з черги, бо у вас перміт закінчився". 😂😂😂😂
-
Привіт, чи знає хтось, що може означати така відповідь від WES : This is to advise you that the study you submitted for assessment by WES is not eligible for evaluation.Будь ласка дайте пораду, що робити в такому випадку? Дякую!
-
www.instagram.com/pathfindersforukraine?igsh=Yzl6NXh3ZDZiN212
-
Організатори саме в Торонто
-
Про Торонто я написала , лише тому що треба оригінали підписів на папері , а не онлайн. 25 підписів зібрали у той же день презентації , тому і відправили одразу на перший розгляд до Парламенту
-
А разве по ЕЕ провинция не дает балы?