PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, провинция может дать баллы для подачи через ЕЕ
-
Знаю, что молдаване получают баллы и идут на ЕЕ
-
Буде ще одна петиція (для преси) яку можна буде підписати онлайн, я обов’язково поширю тут. Важливо, що підписувати можуть лише власники PR або citizens.
-
Скажіть, будь ласка, 24 місяці поза Альбертою, але в Канаді чи поза Канадою також враховується? Наприклад, ща останні 3 роки пропрацювала 24 місяці в Україні (40 годин на тиждень), та півроку в Англії (25 годин). Чи є вимога, що для того, щоб податися маю влаштуватися спочатку на таку саму роботу в Альберті? Дякую
-
Можно, пожалуйста, подробнее. Спасибо большое
-
Що обирати в аплікейш тайп
-
Доброго вечора, Підкажіть будь ласка,як додавати Документи через Веб форму?
-
Альберта интересует
-
Так я про это и говорю. Получается что балы от провинции, англ и работа по NOC в течении 1 года фултайм и можно подаваться
-
Наприклад атестат про закінчення школи?
-
У своєму пості Ви просите надати розголосу цієї інформації серед канадців, щоб вони могли підтримати цю ініціативу, але я так і не зрозуміла, як можуть зараз її підтримати ті, хто, наприклад, у Монреалі?
-
Цікаво скільки ж часу їм тепер знадобиться щоб опрацювати усі заявки, які вони встигли прийняти? Якщо їх і справді 5000?
-
Отработал 4 месяца на стройке вышла програма АОС в которой оказалось что сезонная работа не подходит. Устроился на завод отработал 11 месяцев и 1 неделю собрал все документы и тут такая новость.